ÇAYIROVA- Güpegündüz hırsızlığa suçüstü yapıldı..

Asayiş 14.11.2020 - 17:40, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ÇAYIROVA- Güpegündüz hırsızlığa suçüstü yapıldı..

KOCAELİ HABERİ Çayırova'da üç kadın, güpegündüz hırsızlığa girdikleri evde suçüstü yakalandılar.. Kocaeli Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; 12.11.2020 günü ilimiz Çayırova ilçesi Özgürlük Mahallesi 261. sokaktaki A.Ş.’ye ait eve hırsızlık amacı ile girdikleri tespit edilen D.Y, M.Ş., ve E.Ş. isimli şüpheliler, polis ekiplerince suç üstü yakalandılar.. Şüpheli şahıslar, işlemlerinin tamamlanmasının ardından, 13.11.2020 günü adli makamlara sevk edilmiş ve tutuklanarak cezaevine teslim edildiler..  

KOCAELİ HABERİ Çayırova'da üç kadın, güpegündüz hırsızlığa girdikleri evde suçüstü yakalandılar..

Kocaeli Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; 12.11.2020 günü ilimiz Çayırova ilçesi Özgürlük Mahallesi 261. sokaktaki A.Ş.’ye ait eve hırsızlık amacı ile girdikleri tespit edilen D.Y, M.Ş., ve E.Ş. isimli şüpheliler, polis ekiplerince suç üstü yakalandılar..

Şüpheli şahıslar, işlemlerinin tamamlanmasının ardından, 13.11.2020 günü adli makamlara sevk edilmiş ve tutuklanarak cezaevine teslim edildiler..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.