ÇALINTI KEYİFLERİ KISA SÜRDÜ

Asayiş 28.08.2020 - 14:59, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ÇALINTI KEYİFLERİ KISA SÜRDÜ

Kocaeli Emniyet Müdürülüğü trafik ekiplerince İzmit’te yapılan kontrolde durdurulmak istenen bir araç polisten kaçtı. Kovalamaca sonrası yakalanan aracın çalıntı olduğu belirlendi. İşte olay ile ilgili olarak Kocaeli Emniyet Müdürülüğünden gelen açıklama; 27.08.2020 günü D-100 üzerinde seyir halinde olan bir aracın çalıntı olduğunun anlaşılması üzerine ekiplerimizce durması yönünde yapılan ikazlara uymayarak kaçmaya devam etmiş, araç Kent Meydanında durdurulmuş ve M.Ç. isimli araç sürücüsü ile araç içerisinde bulunan S.A.T. isimli şahıs kovalamaca sonucu yakalanarak gözaltına alınmıştır. Aracın yapılan incelemesinde plakasının sahte olduğu ve İstanbul’dan Temmuz ayında çalındığı tespit edilmiştir. Şüpheli şahısların Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra 28.08.2020 günü adli makamlara sevk edilmiştir

Kocaeli Emniyet Müdürülüğü trafik ekiplerince İzmit’te yapılan kontrolde durdurulmak istenen bir araç polisten kaçtı. Kovalamaca sonrası yakalanan aracın çalıntı olduğu belirlendi.

İşte olay ile ilgili olarak Kocaeli Emniyet Müdürülüğünden gelen açıklama;

27.08.2020 günü D-100 üzerinde seyir halinde olan bir aracın çalıntı olduğunun anlaşılması üzerine ekiplerimizce durması yönünde yapılan ikazlara uymayarak kaçmaya devam etmiş, araç Kent Meydanında durdurulmuş ve M.Ç. isimli araç sürücüsü ile araç içerisinde bulunan S.A.T. isimli şahıs kovalamaca sonucu yakalanarak gözaltına alınmıştır. Aracın yapılan incelemesinde plakasının sahte olduğu ve İstanbul’dan Temmuz ayında çalındığı tespit edilmiştir.
Şüpheli şahısların Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra 28.08.2020 günü adli makamlara sevk edilmiştir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.