PROTOKOLDEN YILBAŞI AKŞAMI ZİYARETLERİ

Güncel 01.01.2022 - 14:44, Güncelleme: 01.01.2022 - 14:44
 

PROTOKOLDEN YILBAŞI AKŞAMI ZİYARETLERİ

KOCAELİ HABERİ
Başkan Büyükgöz ve protokolden yılbaşı akşamı ziyaretler. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, KBB Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan görev başındaki itfaiye, zabıta, jandarma ve emniyet güçlerini ziyaret ederek kolaylıklar diledi. Protokol ayrıca, hastaneyi de ziyaret ederek hastalara moral verdi. Başkan Büyükgöz ve protokolden yılbaşı akşamı ziyaretler. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, yılbaşı akşamı ilçede görev başında olan itfaiye, zabıta, emniyet ve jandarma teşkilatı mensuplarını ziyaret ederek kolaylıklar diledi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, KBB Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan ile birlikte ilk Beylikbağı’ndaki itfaiye komuta merkezine geçen heyet, görev başındaki itfaiyecilere kolaylıklar diledi. Heyet ile birlikte itfaiyenin ardından İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Memleket her zaman olduğu gibi güvende. Polis ve jandarmamızla beraberiz, yeni yıla güven dolu bir başlangıç yapıyoruz” ifadelerini kullandı. Beraberindeki heyet ile birlikte, yılbaşı akşamının son ziyaretini Fatih Devlet Hastanesi acil servisine yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Yeni yıl hastalara şifa, hasta yakınlarına hayırlı haberler, tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirsin inşallah” diyerek hastalara ve yakınlarına moral verdi. 
KOCAELİ HABERİ

Başkan Büyükgöz ve protokolden yılbaşı akşamı ziyaretler. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, KBB Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan görev başındaki itfaiye, zabıta, jandarma ve emniyet güçlerini ziyaret ederek kolaylıklar diledi. Protokol ayrıca, hastaneyi de ziyaret ederek hastalara moral verdi.

Başkan Büyükgöz ve protokolden yılbaşı akşamı ziyaretler. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, yılbaşı akşamı ilçede görev başında olan itfaiye, zabıta, emniyet ve jandarma teşkilatı mensuplarını ziyaret ederek kolaylıklar diledi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, KBB Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan ile birlikte ilk Beylikbağı’ndaki itfaiye komuta merkezine geçen heyet, görev başındaki itfaiyecilere kolaylıklar diledi. Heyet ile birlikte itfaiyenin ardından İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Memleket her zaman olduğu gibi güvende. Polis ve jandarmamızla beraberiz, yeni yıla güven dolu bir başlangıç yapıyoruz” ifadelerini kullandı. Beraberindeki heyet ile birlikte, yılbaşı akşamının son ziyaretini Fatih Devlet Hastanesi acil servisine yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Yeni yıl hastalara şifa, hasta yakınlarına hayırlı haberler, tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirsin inşallah” diyerek hastalara ve yakınlarına moral verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.