CHP GEBZE'DE COŞKULU GECE

Siyaset 24.12.2021 - 22:03, Güncelleme: 24.12.2021 - 22:30
 

CHP GEBZE'DE COŞKULU GECE

KOCAELİ HABERİ
CHP Gebze İlçe Örgütü bugün Gebze'de düzenlediği geniş katılımlı bir toplantı ile partiye yeni katılan çok sayıdaki üyelere CHP Parti rozeti taktırdı..  CHP Gebze İlçe Örgütünün ev sahipliğinde Gebze Kent Meydanı Menekşe Salonunda bu akşam gerçekleştirilen "CHP Gebze İlçe Üye Katılım ve Rozet Takma Töreni"ne CHP Genel Başkan yardımcısı ve istanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi ve CHP Kocaeli, Milletvekili Tahsin Tarhan'da katılım göstererek üyelere rozet taktılar..  CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi'nin katılımlarıyla Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen rozet takdim töreni ile CHP Kocaeli ailesine 152 yeni üye daha katıldı.. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, il yönetim kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcıları Caner Arduç, Utku Caner Çaykara, Uygar Elitoğ, Mustafa Ülkem Uruk, CHP'li belediye meclisi üyeleri, geçmiş dönem Gebze İlçe Başkanları Musa Yılmaz, İsmet Kara, Sedat Tatar, Recep Dursun, Gülabi Kaya, Yakup Yılmaz, geçmiş dönem Gebze belediye başkanı Mehmet Emin Akın, geçmiş dönem milletvekili Mehmet Hilal Kaplan ve partinin önde gelen birçok ismi törene katılım sağlayarak coşkuyu birlikte yaşadılar..  
KOCAELİ HABERİ

CHP Gebze İlçe Örgütü bugün Gebze'de düzenlediği geniş katılımlı bir toplantı ile partiye yeni katılan çok sayıdaki üyelere CHP Parti rozeti taktırdı.. 

CHP Gebze İlçe Örgütünün ev sahipliğinde Gebze Kent Meydanı Menekşe Salonunda bu akşam gerçekleştirilen "CHP Gebze İlçe Üye Katılım ve Rozet Takma Töreni"ne CHP Genel Başkan yardımcısı ve istanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi ve CHP Kocaeli, Milletvekili Tahsin Tarhan'da katılım göstererek üyelere rozet taktılar.. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi'nin katılımlarıyla Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen rozet takdim töreni ile CHP Kocaeli ailesine 152 yeni üye daha katıldı..

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, il yönetim kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcıları Caner Arduç, Utku Caner Çaykara, Uygar Elitoğ, Mustafa Ülkem Uruk, CHP'li belediye meclisi üyeleri, geçmiş dönem Gebze İlçe Başkanları Musa Yılmaz, İsmet Kara, Sedat Tatar, Recep Dursun, Gülabi Kaya, Yakup Yılmaz, geçmiş dönem Gebze belediye başkanı Mehmet Emin Akın, geçmiş dönem milletvekili Mehmet Hilal Kaplan ve partinin önde gelen birçok ismi törene katılım sağlayarak coşkuyu birlikte yaşadılar..

Bir 2 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 16 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.