BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN KOCAELİ İL MÜDÜRLÜĞÜNE ATANDI

10.07.2020 - 03:48, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN KOCAELİ İL MÜDÜRLÜĞÜNE ATANDI

Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Cintimar’ın Adana’ya atanması ile boşalan makama Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı olarak çalışan İbrahim Aktürk yeni il müdürü olarak getirildi.. Yaklaşık 11 yıl Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nde daire başkanlığı görevinde bulunan İbrahim Aktürk’ün önümüzdeki günlerde göreve başlaması bekleniyor..

Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Cintimar’ın Adana’ya atanması ile boşalan makama Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı olarak çalışan İbrahim Aktürk yeni il müdürü olarak getirildi..

Yaklaşık 11 yıl Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nde daire başkanlığı görevinde bulunan İbrahim Aktürk’ün önümüzdeki günlerde göreve başlaması bekleniyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.