GALATASARAY'A BİR KÖTÜ HABER DAHA

Spor 21.01.2022 - 18:57, Güncelleme: 21.01.2022 - 18:57
 

GALATASARAY'A BİR KÖTÜ HABER DAHA

KOCAELİ HABERİ
İspanya La Liga ekiplerinden Real Mallorca, Galatasaray'ın ilgilendiği Sergio Rico'yu kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, 28 yaşındaki eldivenin PSG'den sezon sonuna kadar kiralandığı kaydedildi. GALATASARAY DA İSTEMİŞTİ Galatasaray'da Fatih Terim sonrası takımın başına geçen Domenec Torrent'in, kaleci Sergio Rico'nun transfer edilmesini istediği öne sürülmüştü. Domenec Torrent'in Başkan Burak Elmas ile yaptığı görüşmede kalede güven verecek bir ismin transfer edilmesini istediği ve bu eldivenin Sergio Rico olduğu iddia edilmişti.
KOCAELİ HABERİ

İspanya La Liga ekiplerinden Real Mallorca, Galatasaray'ın ilgilendiği Sergio Rico'yu kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, 28 yaşındaki eldivenin PSG'den sezon sonuna kadar kiralandığı kaydedildi.

GALATASARAY DA İSTEMİŞTİ

Galatasaray'da Fatih Terim sonrası takımın başına geçen Domenec Torrent'in, kaleci Sergio Rico'nun transfer edilmesini istediği öne sürülmüştü.

Domenec Torrent'in Başkan Burak Elmas ile yaptığı görüşmede kalede güven verecek bir ismin transfer edilmesini istediği ve bu eldivenin Sergio Rico olduğu iddia edilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.