AK PARTİ KOCAELİ ESNAFLA BULUŞTU

Dünya 27.01.2022 - 17:22, Güncelleme: 27.01.2022 - 17:22
 

AK PARTİ KOCAELİ ESNAFLA BULUŞTU

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker Kartepe'de esnafla buluşarak esnafın taleplerini dinledi. Başkan Ellibeş ziyaretleri sosyal medya hesabında şu ifadelerle duyurdu: ''Kartepe’deyiz. Esnaflarımızı ziyaretimiz sırasında taleplerini dinliyor ve çözümler üretiyoruz. Sapanca Yolu’ndaki esnafımızın da yaklaşık 4 ay önce bariyerlerle ilgili bir talebini çözüme kavuşturduk. Milletvekilimiz İlyas Şeker’le çalışmaları yerinde inceledik, ensafımızın yüzünün güldüğünü görmekten bizler de mutluluk duyduk.''  
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker Kartepe'de esnafla buluşarak esnafın taleplerini dinledi. Başkan Ellibeş ziyaretleri sosyal medya hesabında şu ifadelerle duyurdu:

''Kartepe’deyiz.
Esnaflarımızı ziyaretimiz sırasında taleplerini dinliyor ve çözümler üretiyoruz.
Sapanca Yolu’ndaki esnafımızın da yaklaşık 4 ay önce bariyerlerle ilgili bir talebini çözüme kavuşturduk.
Milletvekilimiz İlyas Şeker’le çalışmaları yerinde inceledik, ensafımızın yüzünün güldüğünü görmekten bizler de mutluluk duyduk.''

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.