ÜNLÜ OYUNCUNUN ACI GÜNÜ

Yaşam 08.08.2021 - 16:33, Güncelleme: 08.08.2021 - 16:48
 

ÜNLÜ OYUNCUNUN ACI GÜNÜ

YAŞAM
‘Gece’, ‘O Hayat Benim’ ve ‘Avlu’ gibi projelerde yer alan oyuncu Ayça Damgacı, sosyal medya sayfasından acısını takipçileriyle paylaştı. Ayça Damgacı, babasını kaybettiğini açıkladı. Son olarak ‘Avlu’ isimli dizide 'Hasreet' ismi ile yer alan Ayça Damgacı, babasını kaybetmenin verdiği açıyla parçalandı. Damgacı yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; "Tatlı ‘swiss boy’, #patrida filminin jön prömiyesi, babamız İsmet Damgacı’nın cenazesi 8 Agustos Pazar günü Levent Camii’nde olacak. Baş sağlığı dileyen, arayan, mesaj atan herkese sonsuz teşekkürler.
YAŞAM

‘Gece’, ‘O Hayat Benim’ ve ‘Avlu’ gibi projelerde yer alan oyuncu Ayça Damgacı, sosyal medya sayfasından acısını takipçileriyle paylaştı. Ayça Damgacı, babasını kaybettiğini açıkladı.

Son olarak ‘Avlu’ isimli dizide 'Hasreet' ismi ile yer alan Ayça Damgacı, babasını kaybetmenin verdiği açıyla parçalandı. Damgacı yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; "Tatlı ‘swiss boy’, #patrida filminin jön prömiyesi, babamız İsmet Damgacı’nın cenazesi 8 Agustos Pazar günü Levent Camii’nde olacak. Baş sağlığı dileyen, arayan, mesaj atan herkese sonsuz teşekkürler.

Ünlü oyuncu Ayça Damgacı babası İsmet Damgacı'nın hayatını kaybettiğini  duyurdu!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.