BÜYÜKGÖZ VE ÇAKMAK İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDE

Dünya 25.12.2020 - 01:23, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BÜYÜKGÖZ VE ÇAKMAK İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDE

KOCAELİ HABERİ Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan kadıoğlu bugün makamında Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak'ı ağırladı.. Dr. Kadıoğlu bu ziyaret için "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilimiz Sn.Yaşar Çakmak ve Gebze Belediye Başkanımız Sn.Zinnur Büyükgöz ziyaretime geldiler, kendileriyle Gebze’de Coronavirüs vakalarıyla ilgili son durumu konuştuk. Pandemi mücadelesine verdikleri desteklerden dolayı Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz." açıklamasında bulundu..  

KOCAELİ HABERİ Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan kadıoğlu bugün makamında Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak'ı ağırladı..

Dr. Kadıoğlu bu ziyaret için "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilimiz Sn.Yaşar Çakmak ve Gebze Belediye Başkanımız Sn.Zinnur Büyükgöz ziyaretime geldiler, kendileriyle Gebze’de Coronavirüs vakalarıyla ilgili son durumu konuştuk.
Pandemi mücadelesine verdikleri desteklerden dolayı Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz." açıklamasında bulundu..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.