BÜYÜKGÖZ'ÜN TOPLANTISININ DETAYLARI BELLİ OLDU

Siyaset 02.07.2020 - 09:24, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BÜYÜKGÖZ'ÜN TOPLANTISININ DETAYLARI BELLİ OLDU

KH/CENGİZYUCAK Gebze Belediyesi Birinci Yıl Değerlendirme Toplantısı; 3 Temmuz Cuma Günü Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde yapılacak. Toplantı sosyal medyadan canlı yayınlanacak. Başkan Büyülgöz; “Vaatlerimizi bir bir yerine getiriyoruz. Gebze’ye hizmet eden ve edecek bütün kurum ve kuruluşlarla eşgüdüm ve uyum içinde; bütün sözlerimizi yerine getirmeye kararlıyız.” dedi.. 31 Mart 2019 tarihinde Gebze Belediye Başkanı seçilen Zinnur Büyükgöz, Başkanlığı döneminde Gebze’de uyguladığı yönetim anlayışını, yaptığı hizmetleri, ilçeye kazandırdığı eserleri Gebze kamuoyu ile paylaşacak. 3 Temmuz Cuma günü Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde yapılacak Birinci Yıl Değerlendirme Toplantısı’nda başkan Büyükgöz; basın mensupları, sivil toplum, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcilerine Birinci Yıl Sunumunu yapacak. Salgın nedeniyle yıl dönümünde yapılamayan toplantı; maske-mesafe kurallarına uygun olarak, sınırlı sayıda katılımla yapılacak. Toplantı salonunda bulunamayan vatandaşlar için program sosyal medya kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Çevreden ulaşıma, gençlik hizmetlerinden metroya; Gebze Belediyesi’nin bizzat yaptığı işlerle birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Bakanlıklar iş birliğiyle Gebze’ye yaptıkları hizmetleri; Gebzelileri bilgilendirmek, bir yılın ölçümünü yapmak ve hesabını vatandaşlara vermek için değerlendirme toplantısını düzenlediklerini ifade eden Başkan Büyükgöz “Bir yıl boyunca Gebze için gönülden, aşkla, tevazu ve gayretle çalıştık. Gebze büyük bir ilçe. Hizmet ve eser kullanıcıları faydalandıkları hizmetleri yakinen biliyorlar. Ama herkes her işimizi bilmiyor. Toplantıda herkesi ilgilendiren, bir yıllık karnemizi, bütün hizmetlerimizi kamuoyu ile paylaşacağız. Maksadımız hem kurumsal motivasyonumuzu arttırmak hem hesap vermek hem de yaptıklarımızı daha da geliştirmek.” dedi. Başkan BÜYÜKGÖZ; “Salgın bir dönem bizi yavaşlattı ama hızımızı kesemedi. Vaatlerimizi bir bir yerine getiriyoruz. Gebze’ye hizmet eden ve edecek bütün kurum ve kuruluşlarla eşgüdüm ve uyum içinde; bütün sözlerimizi yerine getirmeye kararlıyız.” dedi..

KH/CENGİZYUCAK Gebze Belediyesi Birinci Yıl Değerlendirme Toplantısı; 3 Temmuz Cuma Günü Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde yapılacak. Toplantı sosyal medyadan canlı yayınlanacak.

Başkan Büyülgöz; “Vaatlerimizi bir bir yerine getiriyoruz. Gebze’ye hizmet eden ve edecek bütün kurum ve kuruluşlarla eşgüdüm ve uyum içinde; bütün sözlerimizi yerine getirmeye kararlıyız.” dedi..

31 Mart 2019 tarihinde Gebze Belediye Başkanı seçilen Zinnur Büyükgöz, Başkanlığı döneminde Gebze’de uyguladığı yönetim anlayışını, yaptığı hizmetleri, ilçeye kazandırdığı eserleri Gebze kamuoyu ile paylaşacak. 3 Temmuz Cuma günü Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde yapılacak Birinci Yıl Değerlendirme Toplantısı’nda başkan Büyükgöz; basın mensupları, sivil toplum, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcilerine Birinci Yıl Sunumunu yapacak.

Salgın nedeniyle yıl dönümünde yapılamayan toplantı; maske-mesafe kurallarına uygun olarak, sınırlı sayıda katılımla yapılacak. Toplantı salonunda bulunamayan vatandaşlar için program sosyal medya kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

Çevreden ulaşıma, gençlik hizmetlerinden metroya; Gebze Belediyesi’nin bizzat yaptığı işlerle birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Bakanlıklar iş birliğiyle Gebze’ye yaptıkları hizmetleri; Gebzelileri bilgilendirmek, bir yılın ölçümünü yapmak ve hesabını vatandaşlara vermek için değerlendirme toplantısını düzenlediklerini ifade eden Başkan Büyükgöz “Bir yıl boyunca Gebze için gönülden, aşkla, tevazu ve gayretle çalıştık. Gebze büyük bir ilçe. Hizmet ve eser kullanıcıları faydalandıkları hizmetleri yakinen biliyorlar. Ama herkes her işimizi bilmiyor. Toplantıda herkesi ilgilendiren, bir yıllık karnemizi, bütün hizmetlerimizi kamuoyu ile paylaşacağız. Maksadımız hem kurumsal motivasyonumuzu arttırmak hem hesap vermek hem de yaptıklarımızı daha da geliştirmek.” dedi. Başkan BÜYÜKGÖZ; “Salgın bir dönem bizi yavaşlattı ama hızımızı kesemedi. Vaatlerimizi bir bir yerine getiriyoruz. Gebze’ye hizmet eden ve edecek bütün kurum ve kuruluşlarla eşgüdüm ve uyum içinde; bütün sözlerimizi yerine getirmeye kararlıyız.” dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.