METEOROLOJİ'DEN KRİTİK UYARI: SAAT VERİLDİ

Yaşam 14.01.2022 - 18:01, Güncelleme: 14.01.2022 - 18:01
 

METEOROLOJİ'DEN KRİTİK UYARI: SAAT VERİLDİ

KOCAELİ HABERİ
Yurdun büyük bir bölümünde yoğun kar yağışı etkili oluyor.  Meteoroloji'den yapılan son uyarıya göre, Giresun, Trabzon, Artvin ve Rize için yoğun kar yağışı uyarısında bulunuldu. Uyarıda şöyle denildi: "Doğu Karadeniz'de beklenen yağışların 15.01.2022 Cumartesi öğle saatlerinden itibaren Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde yoğun kar (20 cm. üzeri) şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın kıyı kesimlerde kuzey yönlerden kuvvetli yer yer kısa süreli fırtına (50-70 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Yoğun kar yağışlarının 17.01.2022 Pazartesi sabah saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. Buzlanma ve olayı, tipi şeklinde kar yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklar ve yüksek kesimlerde çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."
KOCAELİ HABERİ

Yurdun büyük bir bölümünde yoğun kar yağışı etkili oluyor. 

Meteoroloji'den yapılan son uyarıya göre, Giresun, Trabzon, Artvin ve Rize için yoğun kar yağışı uyarısında bulunuldu.

Uyarıda şöyle denildi:

"Doğu Karadeniz'de beklenen yağışların 15.01.2022 Cumartesi öğle saatlerinden itibaren Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde yoğun kar (20 cm. üzeri) şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın kıyı kesimlerde kuzey yönlerden kuvvetli yer yer kısa süreli fırtına (50-70 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Yoğun kar yağışlarının 17.01.2022 Pazartesi sabah saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. Buzlanma ve olayı, tipi şeklinde kar yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklar ve yüksek kesimlerde çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.