BÜYÜKGÖZ'Ü DUYGULANDIRAN ZİYARET

Yaşam 22.01.2021 - 12:08, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BÜYÜKGÖZ'Ü DUYGULANDIRAN ZİYARET

KOCAELİ HABERİ Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bugün kendsini ziyaret gelen görme engelli Nuseybe Alhuseyni'nin azminden ve gayretinden çok etkilendi ve o anları sosyal medyadan şu sözlerle paylaştı; "Nuseybe Alhuseyni kızımız, dünyaya görme engelli olarak geldi. Fakat Kur'an aşkı hiçbir engel tanımazdı, tanımadı da... Nuseybe 6 ayda Kuran-ı Kerim'i ezberleyerek hafız oldu. Rabbim bizlere kalp gözü aydınlığı nasip etsin."

KOCAELİ HABERİ Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bugün kendsini ziyaret gelen görme engelli Nuseybe Alhuseyni'nin azminden ve gayretinden çok etkilendi ve o anları sosyal medyadan şu sözlerle paylaştı;

"Nuseybe Alhuseyni kızımız, dünyaya görme engelli olarak geldi.
Fakat Kur'an aşkı hiçbir engel tanımazdı, tanımadı da...
Nuseybe 6 ayda Kuran-ı Kerim'i ezberleyerek hafız oldu.
Rabbim bizlere kalp gözü aydınlığı nasip etsin."
Bir ayakta görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.