BÜYÜKGÖZ OĞUZ ÇİFTİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Yaşam 15.09.2019 - 16:40, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BÜYÜKGÖZ OĞUZ ÇİFTİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Gebzeli gazeteci Zeynel Oğuz,  Gülçin Topal bugün gerçekleşen görkemli düğün töreni ile dünyaevine girdiler.. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Başkan yardımcısı Sedat Çelik ile birlikte Oğuz çiftinin düğün törenlerine katılarak Genç çifte iki cihan saadeti dilediler.. Zeynel Oğuz ve Gülçin Topal'ın Anadolu düğün sarayında gerçekleşen düğün törenlerine Gebze bölgesi iş ve siyaset camiasının tanınmış simalarının yanısıra çok sayıda davetli katılım sağlayarak, mutlu günlerini paylaştılar.. Kocaelihaberi.com olarak genç meslektaşımıza eşi ile birlikte yaşam boyu mutluluklar diliyoruz..  

Gebzeli gazeteci Zeynel Oğuz,  Gülçin Topal bugün gerçekleşen görkemli düğün töreni ile dünyaevine girdiler..
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Başkan yardımcısı Sedat Çelik ile birlikte Oğuz çiftinin düğün törenlerine katılarak Genç çifte iki cihan saadeti dilediler..
Zeynel Oğuz ve Gülçin Topal'ın Anadolu düğün sarayında gerçekleşen düğün törenlerine Gebze bölgesi iş ve siyaset camiasının tanınmış simalarının yanısıra çok sayıda davetli katılım sağlayarak, mutlu günlerini paylaştılar..
Kocaelihaberi.com olarak genç meslektaşımıza eşi ile birlikte yaşam boyu mutluluklar diliyoruz..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.