BÜYÜKGÖZ GEBZE İÇİN İSTEĞİNİ DİLE GETİRDİ

Dünya 19.09.2020 - 13:18, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BÜYÜKGÖZ GEBZE İÇİN İSTEĞİNİ DİLE GETİRDİ

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz "İstiyorum ki; herkes evine zamanında ulaşabilsin. Trafik stresi yaşamasın. Ailesiyle ve sevdikleriyle daha çok zaman geçirsin." dedi.. Gebze trafiğinin en çok tıkandığı noktalrdan birisi olan Anibal Kavşağındaki bağlantı yolu ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Büyükgöz "Anibal Kavşağı'ndaki yoğunluk sorunu yeni bağlantı yoluyla çözüme kavuşacak. Trafik yoğunluğu hassas olduğumuz konulardan biri. İstiyorum ki; herkes evine zamanında ulaşabilsin. Trafik stresi yaşamasın. Ailesiyle ve sevdikleriyle daha çok zaman geçirsin." açıklamasında bulundu..

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz "İstiyorum ki; herkes evine zamanında ulaşabilsin. Trafik stresi yaşamasın. Ailesiyle ve sevdikleriyle daha çok zaman geçirsin." dedi..

Gebze trafiğinin en çok tıkandığı noktalrdan birisi olan Anibal Kavşağındaki bağlantı yolu ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Büyükgöz "Anibal Kavşağı'ndaki yoğunluk sorunu yeni bağlantı yoluyla çözüme kavuşacak. Trafik yoğunluğu hassas olduğumuz konulardan biri. İstiyorum ki; herkes evine zamanında ulaşabilsin. Trafik stresi yaşamasın. Ailesiyle ve sevdikleriyle daha çok zaman geçirsin." açıklamasında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.