BÜYÜKGÖZ GALERCİLER SİTESİNİ BÖYLE SAVUNDU

Dünya 18.12.2020 - 06:47, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BÜYÜKGÖZ GALERCİLER SİTESİNİ BÖYLE SAVUNDU

KOCAELİ HABERİ Gebze'de askeri kışladan boşalan alana yapılacak olan "Millet Bahçesi" projesi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Aralık-2020 toplantısında oylanarak kabul edildi. Millet Bahçesi projesi kapsamında yer alan "Gebze Galericiler Sitesi"ne kamuoyunda gösterilen tepkinin Mecliste gündemi gelmesi üzerine açıklama yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz projeyi şöyle savundu; "Gebze için bundan sonraki süreç 2025-2030’dan sonra Gebze’nin kuzey bölgesinde gerçekleşecek. O bölgede 25 milyon metrekare alanda tapu ve imar planlarını tamamladık ve kent kuzeye doğru kaymış olacak. Bir parkı yaparsınız kullanıcı yoksa orayı sadece hayvanlar ve madde bağımlıları kullanır. Yaptığımız hizmetin işletme maliyetlini göz önüne almak zorundasınız. Tüm bunlar ihtiyaca binayen belirlenerek yazılmış rakamlardır. Eğitim alanlarının kat sayısını üçe düşürelim demek 1500 öğrenciye hizmet veren okulun kapasitesini 800-1000 kişiye düşürmek demektir. Gebze’nin hala bir numaralı sorunu ulaşım. Galericiler Sitesi bu sorunun en önemli maddesi. Sizler 33 yıldır bu mesleği icra eden biri olarak bu konuya gönül rahatlığıyla evet diyorsanız bir sebebi olmalı. Bu kentte sakıncalı olacak hiçbir projeye evet demedik” 

KOCAELİ HABERİ Gebze'de askeri kışladan boşalan alana yapılacak olan "Millet Bahçesi" projesi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Aralık-2020 toplantısında oylanarak kabul edildi.

Millet Bahçesi projesi kapsamında yer alan "Gebze Galericiler Sitesi"ne kamuoyunda gösterilen tepkinin Mecliste gündemi gelmesi üzerine açıklama yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz projeyi şöyle savundu;

"Gebze için bundan sonraki süreç 2025-2030’dan sonra Gebze’nin kuzey bölgesinde gerçekleşecek. O bölgede 25 milyon metrekare alanda tapu ve imar planlarını tamamladık ve kent kuzeye doğru kaymış olacak. Bir parkı yaparsınız kullanıcı yoksa orayı sadece hayvanlar ve madde bağımlıları kullanır. Yaptığımız hizmetin işletme maliyetlini göz önüne almak zorundasınız. Tüm bunlar ihtiyaca binayen belirlenerek yazılmış rakamlardır. Eğitim alanlarının kat sayısını üçe düşürelim demek 1500 öğrenciye hizmet veren okulun kapasitesini 800-1000 kişiye düşürmek demektir. Gebze’nin hala bir numaralı sorunu ulaşım. Galericiler Sitesi bu sorunun en önemli maddesi. Sizler 33 yıldır bu mesleği icra eden biri olarak bu konuya gönül rahatlığıyla evet diyorsanız bir sebebi olmalı. Bu kentte sakıncalı olacak hiçbir projeye evet demedik” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.