GEBZE'DE Kİ İKİ CİNAYET SANIKLARININ SUÇ DOSYASI KABARIK ÇIKTI

Asayiş 17.08.2021 - 12:51, Güncelleme: 17.08.2021 - 12:51
 

GEBZE'DE Kİ İKİ CİNAYET SANIKLARININ SUÇ DOSYASI KABARIK ÇIKTI

Gebze'de işlenen cinayette baba ve kızı olmak üzere iki komşusunu öldüren anne oğulun suç dosyası kabarık çıktı!
Gebze'de husumetli oldukları komşu aileden 4 kişiyi bıçaklayarak 2 kişinin ölümüne sebep olarak tutuklanan anne ve oğlunun çok sayıda suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Olayda sokak ortasında bıçakladıkları komşularının başında elleri bıçakla bekleyen anne ve oğlu ise polisin havaya ateş açmasının ardından bıçaklarını yola bırakarak teslim oldu. Emniyet Müdürülüğünden yapılan açıklamaya göre gözaltına alınan Tülay Y. ve oğlu Hakan Y., emniyette yapılan incelemelerinde çeşitli suçlardan Hakan Y.'nin 9 adet, annesi Tülay Y.'nin ise 7 ayrı suç kaydığın olduğu tespit edildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen cinayet şüphelisi anne ve oğlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Gebze'de işlenen cinayette baba ve kızı olmak üzere iki komşusunu öldüren anne oğulun suç dosyası kabarık çıktı!

Gebze'de husumetli oldukları komşu aileden 4 kişiyi bıçaklayarak 2 kişinin ölümüne sebep olarak tutuklanan anne ve oğlunun çok sayıda suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Olayda sokak ortasında bıçakladıkları komşularının başında elleri bıçakla bekleyen anne ve oğlu ise polisin havaya ateş açmasının ardından bıçaklarını yola bırakarak teslim oldu.

Emniyet Müdürülüğünden yapılan açıklamaya göre gözaltına alınan Tülay Y. ve oğlu Hakan Y., emniyette yapılan incelemelerinde çeşitli suçlardan Hakan Y.'nin 9 adet, annesi Tülay Y.'nin ise 7 ayrı suç kaydığın olduğu tespit edildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen cinayet şüphelisi anne ve oğlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.