METEOROLOJİ UYARDI

Güncel 08.01.2022 - 08:44, Güncelleme: 08.01.2022 - 08:44
 

METEOROLOJİ UYARDI

KOCAELİ HABERİ
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Konya'nın batısı, Bolu, Karabük, Düzce, Ordu ve Giresun çevrelerinin yağmur ve sağanak, Kıyı Ege ile Batı Akdeniz kıyılarının yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İLLERİMİZDE SICAKLIK VE HAVA DURUMU Yapılan son tahminlere göre illerimizde beklenen sıcaklıklar ve hava durumu ise şöyle olacak: ANKARA: 10, Parçalı ve çok bulutlu, zamanla yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı. İSTANBUL: 12, Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinde yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı. İZMİR: 17, Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı. KOCAELİ: 16, Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinde yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı. BURSA: 16, Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı. EDİRNE: 11, Parçalı çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı. A.KARAHİSAR: 10, Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı.
KOCAELİ HABERİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Konya'nın batısı, Bolu, Karabük, Düzce, Ordu ve Giresun çevrelerinin yağmur ve sağanak, Kıyı Ege ile Batı Akdeniz kıyılarının yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İLLERİMİZDE SICAKLIK VE HAVA DURUMU

Yapılan son tahminlere göre illerimizde beklenen sıcaklıklar ve hava durumu ise şöyle olacak:

ANKARA: 10, Parçalı ve çok bulutlu, zamanla yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı.

İSTANBUL: 12, Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinde yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı.

İZMİR: 17, Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı.

KOCAELİ: 16, Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinde yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı.

BURSA: 16, Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı.

EDİRNE: 11, Parçalı çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı.

A.KARAHİSAR: 10, Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.