KOCAELİ// Belediye açık ihaleye çıktı; 1 Kişi Katıldı

Güncel 25.01.2022 - 07:44, Güncelleme: 25.01.2022 - 07:44
 

KOCAELİ// Belediye açık ihaleye çıktı; 1 Kişi Katıldı

KOCAELİ HABERİ
Kandıra Belediyesi'nin Araçlarının Bakımı 12 Ay Boyunca Rafet Demirtaş'a Emanet Kandıra Belediyesi açık ihaleye çıktı. Ancak sadece 1 teklif geldi.İşte Kandıra Belediyesi araç ve iş makinesi bakım ve tamir hizmeti alımı ihalesinin detayları.. 21 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilen açık ihale için sadece 1 firma doküman satın aldı, 1 firma teklif verdi. 12 aylık bakım ve tamir hizmetini kapsayan ve yaklaşık maliyeti 390 bin lira olan ihale, 349 bin liralık teklifi ile Kandıra Sanayi Çarşısında faaliyet gösteren Rafet Demirtaş’a gitti. Demirtaş ile ay başında sözleşme imzalandı. Kandıra Haber  
KOCAELİ HABERİ

Kandıra Belediyesi'nin Araçlarının Bakımı 12 Ay Boyunca Rafet Demirtaş'a Emanet

Kandıra Belediyesi açık ihaleye çıktı. Ancak sadece 1 teklif geldi.İşte Kandıra Belediyesi araç ve iş makinesi bakım ve tamir hizmeti alımı ihalesinin detayları..

21 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilen açık ihale için sadece 1 firma doküman satın aldı, 1 firma teklif verdi. 12 aylık bakım ve tamir hizmetini kapsayan ve yaklaşık maliyeti 390 bin lira olan ihale, 349 bin liralık teklifi ile Kandıra Sanayi Çarşısında faaliyet gösteren Rafet Demirtaş’a gitti. Demirtaş ile ay başında sözleşme imzalandı.
Kandıra Haber

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.