BİM'DEN İNDİRİM AÇIKLAMASI

Ekonomi 28.12.2021 - 18:32, Güncelleme: 28.12.2021 - 18:32
 

BİM'DEN İNDİRİM AÇIKLAMASI

KOCAELİ HABERİ
BİM'den indirimlerle alakalı yeni bir açıklama geldi. Zincir marketin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda; "24 Aralık 2021 sonrasında 40'dan fazla üründe yüzde 8 - yüzde 40 oranında indirim uyguladık" denildi. BİM'den yapılan açıklama şu şekilde: "Değeri Müşterilerimiz, BİM ülkemizin lider perakende kuruluşu olarak tüm paydaşlarına yönelik sorumluluklarının bilincindedir. Temel görevimiz müşterilerimize en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlardan sunmaktır. Bu kapsamda 24 Aralık 2021 ve sonrasında 40'dan fazla ürünümüzde yüzde 8 ila yüzde 40 oranında indirim uyguladık. Önümüzdeki dönemde de fiyat ve maliyet istikrarı ortamının oluşmasıyla, diğer birçok ürünümüzde indirimler devam edecektir. Saygılarımızla" kaynak:cumhuriyet.com.tr  
KOCAELİ HABERİ

BİM'den indirimlerle alakalı yeni bir açıklama geldi.

Zincir marketin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda; "24 Aralık 2021 sonrasında 40'dan fazla üründe yüzde 8 - yüzde 40 oranında indirim uyguladık" denildi.

BİM'den yapılan açıklama şu şekilde:

"Değeri Müşterilerimiz,

BİM ülkemizin lider perakende kuruluşu olarak tüm paydaşlarına yönelik sorumluluklarının bilincindedir.

Temel görevimiz müşterilerimize en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlardan sunmaktır.

Bu kapsamda 24 Aralık 2021 ve sonrasında 40'dan fazla ürünümüzde yüzde 8 ila yüzde 40 oranında indirim uyguladık.

Önümüzdeki dönemde de fiyat ve maliyet istikrarı ortamının oluşmasıyla, diğer birçok ürünümüzde indirimler devam edecektir. Saygılarımızla"

kaynak:cumhuriyet.com.tr

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.