BÜYÜKAKIN KOCAELİSPOR AŞKINI BÖYLE İTİRAF ETTİ

28.01.2020 - 18:17, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BÜYÜKAKIN KOCAELİSPOR AŞKINI BÖYLE İTİRAF ETTİ

KH/CENGİZYÜCAK Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ın çocukluğundan beri Kocaelispor tutkunu olduğu kendsini tanıyanlarca bilinir.. Bu sene grubunda şampiyonluğa yürüyen Kocaelisporun gerek iç saha gerekse de deplasman maçlarını belediye başkanlık mesaisi dışında fırsat buldukça izleyen Başkan Büyükakın bugün Kocaelispor Kulüp başkanı Hüseyin Üzülmez ile birlikte bindiği kulüp otobüsünün direksiyonuna geçti ve o fotoğraf karesini sosyal medyadan "Sevmeyelim de taşa mı dönelim #Kocaelispor" etiketi ile sosyal medyadan paylaştı..  

KH/CENGİZYÜCAK Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ın çocukluğundan beri Kocaelispor tutkunu olduğu kendsini tanıyanlarca bilinir..

Bu sene grubunda şampiyonluğa yürüyen Kocaelisporun gerek iç saha gerekse de deplasman maçlarını belediye başkanlık mesaisi dışında fırsat buldukça izleyen Başkan Büyükakın bugün Kocaelispor Kulüp başkanı Hüseyin Üzülmez ile birlikte bindiği kulüp otobüsünün direksiyonuna geçti ve o fotoğraf karesini sosyal medyadan "Sevmeyelim de taşa mı dönelim #Kocaelispor" etiketi ile sosyal medyadan paylaştı..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.