BÜYÜKAKIN: 'GEBZE'YE 250 MİLYON YATIRIM'

Siyaset 20.09.2020 - 16:21, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BÜYÜKAKIN: 'GEBZE'YE 250 MİLYON YATIRIM'

KOCAELİ HABERİ AK Parti Gebze ilçe kongresi, Genel Merkezin gösterdiği yeni ilçe başkan adayı Recep Kaya'nın başkan adaylığında Tatlıkuyu kapalı pazar alanında gerçekleştiriliyor.. Kongrede konuşan  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze’de 250 milyon TL’lik projeleri hayata geçirdiklerinin altını çizerek “İlçe başkanımızdan Allah razı olsun. Ak Parti ben değil biz diyenlerin partisi. Allah senden razı olsun İrfan Abi. Bu dava bu ruhla devam ettiği müddetçe bu bayrak bu burçlardan inmeyecek. Çocuklarımız ülkemizden imrenerek bahsedecekler. Gebze’de 250 milyon TL’lik projeleri hayata geçirdik. Gebze Hali ve oto galericiler için çalışmalarımız devam ediyor. Sizlerin desteği ile bunları yapıyoruz. AK Parti nefsine bir kenara bırakanların partisidir. Ben bu davada koca yürekli İrfan ağabeyime bir alkış istiyorum. Allah hepimizi görev yaparken senin gibi çalışacak, bayrağı devrederken de aynı olgunlukla devretmeyi nasip etsin. Bu dava bu ruhla devam ettiği sürece hiçbir zaman, inmeyecek. Hizmet ve eser siyasetine devam edeceğiz, hedeflerimizi başarıyla gerçekleştireceğiz. Çocuklarımıza öyle bir memleket bırakacağız ki, insanlar ülkemize imrenerek bakacak. Gebze’ye 2004-2019 yılları arasında 760 Milyon TL yatırım yapılmıştı, bizde 1.5 yıl içinde 250 Milyon TL yatırım yaptık. Bunun içinde Metro Projesini dahil etmiyoruz. ” dedi.

KOCAELİ HABERİ AK Parti Gebze ilçe kongresi, Genel Merkezin gösterdiği yeni ilçe başkan adayı Recep Kaya'nın başkan adaylığında Tatlıkuyu kapalı pazar alanında gerçekleştiriliyor..

Kongrede konuşan  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze’de 250 milyon TL’lik projeleri hayata geçirdiklerinin altını çizerek “İlçe başkanımızdan Allah razı olsun. Ak Parti ben değil biz diyenlerin partisi. Allah senden razı olsun İrfan Abi. Bu dava bu ruhla devam ettiği müddetçe bu bayrak bu burçlardan inmeyecek. Çocuklarımız ülkemizden imrenerek bahsedecekler. Gebze’de 250 milyon TL’lik projeleri hayata geçirdik. Gebze Hali ve oto galericiler için çalışmalarımız devam ediyor. Sizlerin desteği ile bunları yapıyoruz. AK Parti nefsine bir kenara bırakanların partisidir. Ben bu davada koca yürekli İrfan ağabeyime bir alkış istiyorum. Allah hepimizi görev yaparken senin gibi çalışacak, bayrağı devrederken de aynı olgunlukla devretmeyi nasip etsin. Bu dava bu ruhla devam ettiği sürece hiçbir zaman, inmeyecek. Hizmet ve eser siyasetine devam edeceğiz, hedeflerimizi başarıyla gerçekleştireceğiz. Çocuklarımıza öyle bir memleket bırakacağız ki, insanlar ülkemize imrenerek bakacak. Gebze’ye 2004-2019 yılları arasında 760 Milyon TL yatırım yapılmıştı, bizde 1.5 yıl içinde 250 Milyon TL yatırım yaptık. Bunun içinde Metro Projesini dahil etmiyoruz. ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.