FENERBAHÇE'DEN SON DAKİKA SAKATLIK AÇIKLAMASI

Spor 23.01.2022 - 15:28, Güncelleme: 23.01.2022 - 15:28
 

FENERBAHÇE'DEN SON DAKİKA SAKATLIK AÇIKLAMASI

KOCAELİ HABERİ
Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe'nin Sivasspor ile 1-1 kaldığı mücadelede Serdar Aziz ve Filip Novak sakatlandı. Tecrübeli stoper 42'de yerini Tisserand'a bırakırken, Çek bek Novak ise 55'te yerini Pelkas'a bıraktı. Fenerbahçe maçta sakatlık yaşayan futbolcuların sağlık durummu hakkında açıklama yaptı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Dün akşam Demir Grup Sivasspor ile oynadığımız karşılaşmada sakatlanan oyuncularımızın yapılan ilk değerlendirmelerinde; Serdar Aziz’in sağ kasık bölgesinde 1. Derece zorlanma, Filip Novak’ın sol uyluk arka üst adele tendonunda, tendon içi yırtık saptanmıştır. Oyuncularımızın tedavi programları başlamıştır." ifadeleri yer aldı. 
KOCAELİ HABERİ

Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe'nin Sivasspor ile 1-1 kaldığı mücadelede Serdar Aziz ve Filip Novak sakatlandı. Tecrübeli stoper 42'de yerini Tisserand'a bırakırken, Çek bek Novak ise 55'te yerini Pelkas'a bıraktı.

Fenerbahçe maçta sakatlık yaşayan futbolcuların sağlık durummu hakkında açıklama yaptı.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Dün akşam Demir Grup Sivasspor ile oynadığımız karşılaşmada sakatlanan oyuncularımızın yapılan ilk değerlendirmelerinde; Serdar Aziz’in sağ kasık bölgesinde 1. Derece zorlanma, Filip Novak’ın sol uyluk arka üst adele tendonunda, tendon içi yırtık saptanmıştır. Oyuncularımızın tedavi programları başlamıştır." ifadeleri yer aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.