BÜYÜKAKIN'A DİLOVASI'NDAN SONRA DARICA'DAN DA TEŞEKKÜR

Dünya 23.10.2020 - 00:35, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BÜYÜKAKIN'A DİLOVASI'NDAN SONRA DARICA'DAN DA TEŞEKKÜR

KOCAELİ HABERİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Osman Gazi köprsünün hemen ayağındaki alana görkemli ve gösterişli bir park yapınca, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir sosyal medyadan o parkın fotoğraflarını "Teşekkürler Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın" mesajı ile paylaşmıştı.. Bugünde Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık yine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın için sosyal medyadan bir teşekkür mesajı paylaştı.. İŞTE BAŞKAN BIYIK'IN O PAYLAŞIMI Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Darıca ile Gebze’yi bağlayan ve trafik yoğunluğunu azaltacak olan Cengiz Topel Caddesi’ni yeniliyoruz. Çalışmalar tamamlandığında yol 5 şeritli olarak hizmet verecek. -3400 ton PMT -300 binder asfalt -750 m beton bordür -1100 m3 taş duvar -1800 m2 parke taş kaldırım Bu önemli eseri ilçemize kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Büyükakın ve ekibine vatandaşlarımız adına teşekkür ederim.

KOCAELİ HABERİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Osman Gazi köprsünün hemen ayağındaki alana görkemli ve gösterişli bir park yapınca, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir sosyal medyadan o parkın fotoğraflarını "Teşekkürler Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın" mesajı ile paylaşmıştı..

Bugünde Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık yine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın için sosyal medyadan bir teşekkür mesajı paylaştı..

İŞTE BAŞKAN BIYIK'IN O PAYLAŞIMI

Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Darıca ile Gebze’yi bağlayan ve trafik yoğunluğunu azaltacak olan Cengiz Topel Caddesi’ni yeniliyoruz. Çalışmalar tamamlandığında yol 5 şeritli olarak hizmet verecek.
-3400 ton PMT
-300 binder asfalt
-750 m beton bordür
-1100 m3 taş duvar
-1800 m2 parke taş kaldırım
Bu önemli eseri ilçemize kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Büyükakın ve ekibine vatandaşlarımız adına teşekkür ederim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.