BAŞKAN BÜYÜKGÖZ 2021'İN SON BASIN TOPLANTISINI YAPTI

İlçeler 30.12.2021 - 12:24, Güncelleme: 30.12.2021 - 12:57
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ 2021'İN SON BASIN TOPLANTISINI YAPTI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bu sabah Gebze Arapçeşme Bilim Sanat Merkezinde düzenlediği yıl sonu değerlendirme toplantısında basın mensupları ile buluştu.. Başkan Büyükgöz'ün yıl sonu değerlendirmesi basın toplantısında başta basından da sorumlu Gebze Belediye Başkan yardımcısı Dursun Ali Arslan ve Basın Müdürü Mecit Keskinoğlu, Kültür Müdürü Recai Er, İnsan Kaynakları Müdürü İzzet Kaşık ve Özel Kalem Müdürü Mücahit Birben ile Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'ndan çok sayıda basın mensubu katılım sağladı.. Zinnur Büyükgöz Basın Yayın Birimince hazırlanan kapsamlı slayt sunumları eşliğinde, göreve geldiğinden bugüne yapılan hizmet çalışmalarının genel özetinin yanısıra, 2021 yılı içinde tamamlanan hizmetler ile inşası 2022'de devam edecek olan projelerini açıkladı..  Başkan Büyükgöz sunumun ardından basın mensuplarının ve onlar aracılığı ile tüm Gebzelilerin yeni yıllarını kutlayarak hayırlı bir yeni sene diledi..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bu sabah Gebze Arapçeşme Bilim Sanat Merkezinde düzenlediği yıl sonu değerlendirme toplantısında basın mensupları ile buluştu..

Başkan Büyükgöz'ün yıl sonu değerlendirmesi basın toplantısında başta basından da sorumlu Gebze Belediye Başkan yardımcısı Dursun Ali Arslan ve Basın Müdürü Mecit Keskinoğlu, Kültür Müdürü Recai Er, İnsan Kaynakları Müdürü İzzet Kaşık ve Özel Kalem Müdürü Mücahit Birben ile Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'ndan çok sayıda basın mensubu katılım sağladı..

Zinnur Büyükgöz Basın Yayın Birimince hazırlanan kapsamlı slayt sunumları eşliğinde, göreve geldiğinden bugüne yapılan hizmet çalışmalarının genel özetinin yanısıra, 2021 yılı içinde tamamlanan hizmetler ile inşası 2022'de devam edecek olan projelerini açıkladı.. 

Başkan Büyükgöz sunumun ardından basın mensuplarının ve onlar aracılığı ile tüm Gebzelilerin yeni yıllarını kutlayarak hayırlı bir yeni sene diledi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.