BURHAN KUZU YAŞAMINI YİTİRDİ

Yaşam 01.11.2020 - 08:24, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BURHAN KUZU YAŞAMINI YİTİRDİ

Burhan Kuzu, koronavirüsten hayatını kaybetti AK Parti eski milletvekili, anayasa hukukçusu Burhan Kuzu koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. 65 yaşındaki Burhan Kuzu, yaklaşık iki haftadır özel bir hastanede koronavirüs tedavisi görüyordu. Burhan Kuzu'nun oğlu, Süleyman Kuzu Sözcü gazetesine yaptığı açıklamasında "Babam yaklaşık iki haftadır İstanbul'da özel bir hastanede corona virüsü tedavisi görüyordu. Bu sabah kaybettik. Son dönemde sürekli toplantılar yapıyordu. Ne zaman nasıl bulaştığını bilmiyoruz." dedi. Burhan Kuzu'nun cenazesi bugün Fatih Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak namazın ardından sonra defnedilecek.

Burhan Kuzu, koronavirüsten hayatını kaybetti

AK Parti eski milletvekili, anayasa hukukçusu Burhan Kuzu koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. 65 yaşındaki Burhan Kuzu, yaklaşık iki haftadır özel bir hastanede koronavirüs tedavisi görüyordu.

Burhan Kuzu'nun oğlu, Süleyman Kuzu Sözcü gazetesine yaptığı açıklamasında "Babam yaklaşık iki haftadır İstanbul'da özel bir hastanede corona virüsü tedavisi görüyordu. Bu sabah kaybettik. Son dönemde sürekli toplantılar yapıyordu. Ne zaman nasıl bulaştığını bilmiyoruz." dedi.

Burhan Kuzu'nun cenazesi bugün Fatih Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak namazın ardından sonra defnedilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.