BURASI GEBZE BİR VARSIN BİR YOKSUN

22.01.2021 - 10:43, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BURASI GEBZE BİR VARSIN BİR YOKSUN

CENGİZ YUCAK 2001 Yılında kurulan Ak parti'nin Gebze ilçe teşkilatında sırasıyla Metin Gökçe, Ekrem Özenir, Mehmet Ali Okur, Yılmaz Bayram, Cemalettin Kaflı, Hasan Soba ve İrfan Ayar ilçe başkanlığı yaptı ve bugün için Recep Kaya görevde.. Metin Gökçe, 2004 yerel seçimlerinde önce meclis üyesi sonra belediye başkan yardımcısı oldu şimdi boşta.. Ekrem Özenir il başkan yardımcılığına kadar yükseldi, geçtiğimiz yıl rahmetli oldu.. Mehmet Ali Okur milletvekili oldu sonra boşa düştü şimdi siyaseten parti il kordinatörü Yılmaz Bayram çok çabuk boşa düştü.. Cemalettin Kaflı milletvekili oldu 4 ay sonra boşa düştü.. Hasan Soba önce boşa düştü şimdi belediye meclis üyesi İrfan Ayar çok çabuk boşa düştü.. İrfan Ayar ile birlikte A Takımındaki Serkan Özgenç, Hakan Kaplaner ve Hüseyin karadeniz de boşa düştü.. Şimdi Recep Kaya Başkan ve Recep kaya'nın A Takımında Mehmet Başaran, Nevzat Gülmen, Raif Öztürk ve Vahdettin Duran var.. Bakalım Recep Kaya ve ekibinin akıbeti ne olacak? Malum burası Gebze; Bir varsın bir yoksun..  Mesela bak Ak Parti Gebze'ye malolmuş Eyüp Ayar, Adnan Köşker, Nilay Ayran, Mehmet Külte, Mikdat Aydın, Eruğrul Çırak, Yalçın Coştur, Hüseyin Kurt, Şamil Yalçın, Resul Tat ve Köksal Tatoğlu gibi isimler de boşta.. 

CENGİZ YUCAK 2001 Yılında kurulan Ak parti'nin Gebze ilçe teşkilatında sırasıyla Metin Gökçe, Ekrem Özenir, Mehmet Ali Okur, Yılmaz Bayram, Cemalettin Kaflı, Hasan Soba ve İrfan Ayar ilçe başkanlığı yaptı ve bugün için Recep Kaya görevde..

Metin Gökçe, 2004 yerel seçimlerinde önce meclis üyesi sonra belediye başkan yardımcısı oldu şimdi boşta..
Ekrem Özenir il başkan yardımcılığına kadar yükseldi, geçtiğimiz yıl rahmetli oldu..
Mehmet Ali Okur milletvekili oldu sonra boşa düştü şimdi siyaseten parti il kordinatörü
Yılmaz Bayram çok çabuk boşa düştü..
Cemalettin Kaflı milletvekili oldu 4 ay sonra boşa düştü..
Hasan Soba önce boşa düştü şimdi belediye meclis üyesi
İrfan Ayar çok çabuk boşa düştü..
İrfan Ayar ile birlikte A Takımındaki Serkan Özgenç, Hakan Kaplaner ve Hüseyin karadeniz de boşa düştü..

Şimdi Recep Kaya Başkan ve Recep kaya'nın A Takımında Mehmet Başaran, Nevzat Gülmen, Raif Öztürk ve Vahdettin Duran var..
Bakalım Recep Kaya ve ekibinin akıbeti ne olacak?
Malum burası Gebze; Bir varsın bir yoksun.. 

Mesela bak Ak Parti Gebze'ye malolmuş Eyüp Ayar, Adnan Köşker, Nilay Ayran, Mehmet Külte, Mikdat Aydın, Eruğrul Çırak, Yalçın Coştur, Hüseyin Kurt, Şamil Yalçın, Resul Tat ve Köksal Tatoğlu gibi isimler de boşta.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.