DARICA İLE ÇAYIROVA BELEDİYESİ KENDİ GÖBEKLERİNİ KENDİLERİ KESİYOR

İlçeler 21.10.2021 - 07:04, Güncelleme: 21.10.2021 - 07:04
 

DARICA İLE ÇAYIROVA BELEDİYESİ KENDİ GÖBEKLERİNİ KENDİLERİ KESİYOR

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli'de Gebze Belediyesi ve Dilovası başta olmak üzere çok sayıda ilçe belediyesi ilçelerindeki çöp toplama ve çevre temizlik işini dışardan firmalara yaptırtırken, Darıca ve Çayırova Belediyesi ise kendi araçları ve kendi personelleri ile bu hizmeti veriyor.. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık dğn geceki çevre temizlik çalışmalarını sosyal medyadan  "Bizim hizmet anlayışımızda hizmetin saati ve günü yok. Daima, milletimize olan aşkımızla, Darıca için canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğümüzde ki tüm ekip arkadaşlarımızın ellerine sağlık." mesajı ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli'de Gebze Belediyesi ve Dilovası başta olmak üzere çok sayıda ilçe belediyesi ilçelerindeki çöp toplama ve çevre temizlik işini dışardan firmalara yaptırtırken, Darıca ve Çayırova Belediyesi ise kendi araçları ve kendi personelleri ile bu hizmeti veriyor..

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık dğn geceki çevre temizlik çalışmalarını sosyal medyadan  "Bizim hizmet anlayışımızda hizmetin saati ve günü yok. Daima, milletimize olan aşkımızla, Darıca için canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğümüzde ki tüm ekip arkadaşlarımızın ellerine sağlık." mesajı ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.