BUGÜNDEN GEBZE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İLAN ETTİLER

Dünya 08.08.2020 - 21:28, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BUGÜNDEN GEBZE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İLAN ETTİLER

KH/CENGİZYUCAK Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediye Meclis toplantısında onaylattığı yeni bir karar ile Belediye Başkan yardımcısı sayısını dörde çıkardı ve İstanbul'da ki yüksek mühendis Ali Kaya'yı Teknik Başkan yardımcılığına getirdi.. Ali Kaya'nın Gebze Belediye Başkan yardımcısı olması Karabüklüler arasında büyük bir sevinç oluştururken, duygu ve beklentilerini ifade eden aşağıdaki yazıyı facebbok sayfasından paylaşmaya başladılar.. İŞTE O PAYLAŞIM;

KH/CENGİZYUCAK Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediye Meclis toplantısında onaylattığı yeni bir karar ile Belediye Başkan yardımcısı sayısını dörde çıkardı ve İstanbul'da ki yüksek mühendis Ali Kaya'yı Teknik Başkan yardımcılığına getirdi..

Ali Kaya'nın Gebze Belediye Başkan yardımcısı olması Karabüklüler arasında büyük bir sevinç oluştururken, duygu ve beklentilerini ifade eden aşağıdaki yazıyı facebbok sayfasından paylaşmaya başladılar..

İŞTE O PAYLAŞIM;
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, şunu diyen bir yazı 'KARABÜKLÜ ALİ KAYA GEBZE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI OLDU... Memleketimizin İstanbuldaki Sevilen Ve Başarılı Simalarından Yüksek Mühendis Sevgili Ali Kaya Abimiz GEBZE BELEDİYESİ ne Belediye Başkan Yardımcısı Olarak Görevlendirildi. Gelecekte Başkan Olarak Görmek Arzu Ve Temennisiyle Kendisine Yeni Görevinde Üstün Başarılar Diliyoruz.'

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.