BU İDDİA ÇAYIROVA AK PARTİYİ KARIŞTIRIR

Siyaset 18.07.2020 - 18:20, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BU İDDİA ÇAYIROVA AK PARTİYİ KARIŞTIRIR

KH/CENGİZYÜCAK  21 Mart 2020 tarihinde yapılması beklenirken koronavirüs salgını dolayısı ile 13 Eylül 2020 pazar gününe ertelenen Ak Parti Çayırova ilçe kongresinde mevcut ilçe başkanı Ekrem Karahan tekrar aday olmayacağını açıklarken, gözler Çayırova'da kimin ilçe başkan adayı olacağına çevrildi..  Çayırova siyaset kulislerinden seslendirilen bir iddiaya göre şu an için ismi Ak Parti Çayırova İlçe Başkan aday adayları arasında sayılan iddialı bir aday adayı aynı zamanda Ali Babacan'ın kurmuş olduğu DEVA Partisinin Çayırova İlçe Kurucu Başkanlığı içinde başvusrunu yapmış.. Ve yine o iddiaya göre bu iddialı Ak Parti Çayırova İlçe Başkan aday adayının, DEVA Partisine yapmış olduğu DEVA Partisi Çayırova Kurucu İlçe Başkanlığı talebi DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç'un elinde mevcutmuş.. Bu iddianın gerçekliği ve hele hle o ismin Ak Parti Çayırova İlçe Başkan adayı olarak açıklanması, Ak Parti Çayırova'yı epey bir karıştıracak gibi gözüküyor.. Bu iddiaya söz konusu isim tarafımızca bilinmesine rağmen elimizde DEVA Partisine yaptığı resmi başvurunun belgesi olmadığı için buradan ismini yazmıyoruz..

KH/CENGİZYÜCAK  21 Mart 2020 tarihinde yapılması beklenirken koronavirüs salgını dolayısı ile 13 Eylül 2020 pazar gününe ertelenen Ak Parti Çayırova ilçe kongresinde mevcut ilçe başkanı Ekrem Karahan tekrar aday olmayacağını açıklarken, gözler Çayırova'da kimin ilçe başkan adayı olacağına çevrildi.. 

Çayırova siyaset kulislerinden seslendirilen bir iddiaya göre şu an için ismi Ak Parti Çayırova İlçe Başkan aday adayları arasında sayılan iddialı bir aday adayı aynı zamanda Ali Babacan'ın kurmuş olduğu DEVA Partisinin Çayırova İlçe Kurucu Başkanlığı içinde başvusrunu yapmış..

Ve yine o iddiaya göre bu iddialı Ak Parti Çayırova İlçe Başkan aday adayının, DEVA Partisine yapmış olduğu DEVA Partisi Çayırova Kurucu İlçe Başkanlığı talebi DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç'un elinde mevcutmuş..

Bu iddianın gerçekliği ve hele hle o ismin Ak Parti Çayırova İlçe Başkan adayı olarak açıklanması, Ak Parti Çayırova'yı epey bir karıştıracak gibi gözüküyor..

Bu iddiaya söz konusu isim tarafımızca bilinmesine rağmen elimizde DEVA Partisine yaptığı resmi başvurunun belgesi olmadığı için buradan ismini yazmıyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.