BU GÖRÜNTÜ DARICA'YA HİÇ AMA HİÇ YAKIŞMIYOR

Dünya 10.01.2021 - 06:51, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BU GÖRÜNTÜ DARICA'YA HİÇ AMA HİÇ YAKIŞMIYOR

KOCAELİ HABERİ Denizi, sahili, yeşili ve Bayramoğlu'su ile Marmara körfezinin en değerli incilerinden olan Darıca bir de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 900 dönümlük bir alana yaptırılan yemyeşil Darıca Millet Bahçesi ile ününe ün, namına nam ve de değerine değer katarken, mahallelelerde yer alan bazı çarpık görüntüler ise "Bu da ne, bu çağda bu görüntü Darıca'ya yakışıyor mu" dedirttiriyor.. İşte bu çarpık görüntülerden birisini Darıca'da yaşayan Senem Deniz isimli ilçe sakini "DARICALILAR PAYLAŞIYOR" sosyal medya gurubunda şu ifadelerle paylaştı; "Dün Darıca belediyesinede bu fotoları gönderdim, burada da paylaşmak istiyorum. Yeşil Darıca fırın devam eden kaldırımı duvar örerek kestiği için ve fırının önünde en az 2 araba park halinde olduğu için çocuklarımızla birlikte güvenli şekilde kaldırımda yürüyemeyip yolun ortasına çıkmak durumunda kalıyoruz. Ve yakın bir zamanda bu yüzden yakınıp bir kaza geçirdi ve çok zor zamanlar geçirdi"

KOCAELİ HABERİ Denizi, sahili, yeşili ve Bayramoğlu'su ile Marmara körfezinin en değerli incilerinden olan Darıca bir de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 900 dönümlük bir alana yaptırılan yemyeşil Darıca Millet Bahçesi ile ününe ün, namına nam ve de değerine değer katarken, mahallelelerde yer alan bazı çarpık görüntüler ise "Bu da ne, bu çağda bu görüntü Darıca'ya yakışıyor mu" dedirttiriyor..

İşte bu çarpık görüntülerden birisini Darıca'da yaşayan Senem Deniz isimli ilçe sakini "DARICALILAR PAYLAŞIYOR" sosyal medya gurubunda şu ifadelerle paylaştı;

"Dün Darıca belediyesinede bu fotoları gönderdim, burada da paylaşmak istiyorum. Yeşil Darıca fırın devam eden kaldırımı duvar örerek kestiği için ve fırının önünde en az 2 araba park halinde olduğu için çocuklarımızla birlikte güvenli şekilde kaldırımda yürüyemeyip yolun ortasına çıkmak durumunda kalıyoruz. Ve yakın bir zamanda bu yüzden yakınıp bir kaza geçirdi ve çok zor zamanlar geçirdi"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.