BU FOTĞRAF AK PARTİ'DEN ZENGİNLEŞENLERE KAPAK OLSUN

Siyaset 22.12.2020 - 07:52, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BU FOTĞRAF AK PARTİ'DEN ZENGİNLEŞENLERE KAPAK OLSUN

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın abisi Hasan Erdoğan'ın oğlu Ahmet Erdoğan geçtiğimiz gün  koronavirüs nedeniyle vefat etti. Ahmet Erdoğan koronavirüs nedeniyle bir süredir, Kocaeli Devlet Hastanesi’nde tedavi görüyordu. Kocaeli Başiskele ilçesi Yuvacık'ta ikamet eden ve kavurmacı lokantası ile yaşamını idame ettiren Ahmet Erdoğan'ı, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır bakın nasıl anlattı; "Cumhurbaşkanımızın Yeğeni Ahmet Erdoğan dünya sürgününü tamamladı.Allah gani gani rahmet eylesin.O bir beyefendiydi,ilk tanıdığım günden son görüştüğüm 13 Kasım gününe kadar yüzünde gördüğüm tebessüm hep insani güzelliği ile aklımda kalacak.Kibri elinin tersi ile arkaya atmış küçük kavurmacı dükkanında geniş gönlüyle hizmeti severek yaptı ve geçip gitti bu dünyadan.Ahmet abi mücadeleci yanınla,mütebessim çehrenle her zorluğun geçiçi olduğunu ifade eden duruşunla seni sevdik.Mekanın cennet olsun. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere aileye ve sevenlerine Sabr-I Cemil diliyorum.Rabbim rahmetiyle muamele eylesin." BU FOTĞRAF AK PARTİ'DEN ZENGİNLEŞENLERE KAPAK OLSUN Yukardaki fotoğraf karesini görüp ve değerli milletvekili Sami Çakır'ın bu anlamlı paylaşımını okuduktan sonra gözlerimin önüne 20 yıl içinde Ak Partinin sırtından kendilerine büyük servetler yapanlar geldi ve onları, Ak Parti Genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öz amcası olmasına rağmen o titri hiç kullanmadan, Başiskele'nin Yuvacık mahallesinde kavurmacı dükkanını işleterek rızkını kazanmaya devam eden Ahmet Erdoğan ile kıyaslayınca  "Bu fotoğraf Ak Partinin sırtından zenginleşenlere kapak olsun" sözleri döküldü dudaklarımdan.. Ve de o sözleri manşet yaptım..

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın abisi Hasan Erdoğan'ın oğlu Ahmet Erdoğan geçtiğimiz gün  koronavirüs nedeniyle vefat etti. Ahmet Erdoğan koronavirüs nedeniyle bir süredir, Kocaeli Devlet Hastanesi’nde tedavi görüyordu.

Kocaeli Başiskele ilçesi Yuvacık'ta ikamet eden ve kavurmacı lokantası ile yaşamını idame ettiren Ahmet Erdoğan'ı, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır bakın nasıl anlattı;

"Cumhurbaşkanımızın Yeğeni Ahmet Erdoğan dünya sürgününü tamamladı.Allah gani gani rahmet eylesin.O bir beyefendiydi,ilk tanıdığım günden son görüştüğüm 13 Kasım gününe kadar yüzünde gördüğüm tebessüm hep insani güzelliği ile aklımda kalacak.Kibri elinin tersi ile arkaya atmış küçük kavurmacı dükkanında geniş gönlüyle hizmeti severek yaptı ve geçip gitti bu dünyadan.Ahmet abi mücadeleci yanınla,mütebessim çehrenle her zorluğun geçiçi olduğunu ifade eden duruşunla seni sevdik.Mekanın cennet olsun. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere aileye ve sevenlerine Sabr-I Cemil diliyorum.Rabbim rahmetiyle muamele eylesin."

BU FOTĞRAF AK PARTİ'DEN ZENGİNLEŞENLERE KAPAK OLSUN
Yukardaki fotoğraf karesini görüp ve değerli milletvekili Sami Çakır'ın bu anlamlı paylaşımını okuduktan sonra gözlerimin önüne 20 yıl içinde Ak Partinin sırtından kendilerine büyük servetler yapanlar geldi ve onları, Ak Parti Genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öz amcası olmasına rağmen o titri hiç kullanmadan, Başiskele'nin Yuvacık mahallesinde kavurmacı dükkanını işleterek rızkını kazanmaya devam eden Ahmet Erdoğan ile kıyaslayınca  "Bu fotoğraf Ak Partinin sırtından zenginleşenlere kapak olsun" sözleri döküldü dudaklarımdan..
Ve de o sözleri manşet yaptım..
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, masa ve iç mekan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.