DEVLET ÇAYIROVA'DA ŞOV DEĞİL HASTANE YAPTIRIYOR

İlçeler 07.01.2022 - 05:54, Güncelleme: 07.01.2022 - 06:20
 

DEVLET ÇAYIROVA'DA ŞOV DEĞİL HASTANE YAPTIRIYOR

KOCAELİ HABERİ
Çayırovalılaraın uzun yıllardan beri Çayırova'da yapılmasını arzu ettikleri Devlet Hastanesi yapımı için takvim işliyor. Sağlık Bakanlığının Çayırova'da inşasına başladığı 200 Yataklı Devlet Hastanesi için hafriyat çalışmaları devam ediyor.. Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü ve Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcılıkları tarafından 26.02.2021 tarihinde ihalesi gerçekleştirilen ”Kocaeli Çayırova 200 Yataklı Devlet Hastanesi Yapım İşi”, Gökyol İnşaat ve Sanayi A. Ş. ile Ederay İnşaat Taahhüt San.ve Tic. A. Ş. İş Ortaklığına verilmişti.. 1 Temmuz 2021 tarihinde Çayırova Devlet Hastanesi'nin ihalesini kazanan inşaat fırmasına yer teslimi yapıldı ve şu an için inşaat sahasında hafriyat çalışmaları hızla devam ediyor...
KOCAELİ HABERİ

Çayırovalılaraın uzun yıllardan beri Çayırova'da yapılmasını arzu ettikleri Devlet Hastanesi yapımı için takvim işliyor. Sağlık Bakanlığının Çayırova'da inşasına başladığı 200 Yataklı Devlet Hastanesi için hafriyat çalışmaları devam ediyor..

Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü ve Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcılıkları tarafından 26.02.2021 tarihinde ihalesi gerçekleştirilen ”Kocaeli Çayırova 200 Yataklı Devlet Hastanesi Yapım İşi”, Gökyol İnşaat ve Sanayi A. Ş. ile Ederay İnşaat Taahhüt San.ve Tic. A. Ş. İş Ortaklığına verilmişti..

1 Temmuz 2021 tarihinde Çayırova Devlet Hastanesi'nin ihalesini kazanan inşaat fırmasına yer teslimi yapıldı ve şu an için inşaat sahasında hafriyat çalışmaları hızla devam ediyor...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.