Flaş iddia: Muharrem Sarıkaya Habertürk'ten kovuldu!

Güncel 20.12.2021 - 00:42, Güncelleme: 20.12.2021 - 00:44
 

Flaş iddia: Muharrem Sarıkaya Habertürk'ten kovuldu!

kocaelihaberi
Sosyal medyada yayılan görüntülerle kameramana tokat attığı ortaya çıkan ve büyük tepki gören Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.  "KOVULDU" İddiaya göre; Muharrem Sarıkaya'nın Habertürk'teki görevine son verildi. ÖZÜR DİLEMİŞTİ Sarıkaya, görüntülerin yayılmasının ardından tepkileri görünce özür mesajı paylaşmıştı. Yayında konuk olan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin de, “Habertürk TV canlı yayını esnasında Muharrem Sarıkaya’nın tepkisi kendisinin de dediği gibi çok yanlıştı. Sarıkaya, kendi mesajında da yazdığı gibi sonrasında Ahmet Demir arkadaşımızdan özür diledi” ifadelerini paylaşmıştı.  HABERTÜRK'TEN KINAMA MESAJI Habertürk'ten yapılan açıklamada da "Ankara Temsilcimiz Muharrem Sarıkaya’nın kabul edilemez ve izahı olmayan davranışından ötürü İHA kameramanı Ahmet Demir arkadaşımızdan, ailesinden, çalıştığı kurumdan ve tüm kamuoyundan içtenlikle özür dileriz" denildi. 
kocaelihaberi

Sosyal medyada yayılan görüntülerle kameramana tokat attığı ortaya çıkan ve büyük tepki gören Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. 

"KOVULDU"

İddiaya göre; Muharrem Sarıkaya'nın Habertürk'teki görevine son verildi.

ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Sarıkaya, görüntülerin yayılmasının ardından tepkileri görünce özür mesajı paylaşmıştı. Yayında konuk olan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin de, “Habertürk TV canlı yayını esnasında Muharrem Sarıkaya’nın tepkisi kendisinin de dediği gibi çok yanlıştı. Sarıkaya, kendi mesajında da yazdığı gibi sonrasında Ahmet Demir arkadaşımızdan özür diledi” ifadelerini paylaşmıştı. 

HABERTÜRK'TEN KINAMA MESAJI

Habertürk'ten yapılan açıklamada da "Ankara Temsilcimiz Muharrem Sarıkaya’nın kabul edilemez ve izahı olmayan davranışından ötürü İHA kameramanı Ahmet Demir arkadaşımızdan, ailesinden, çalıştığı kurumdan ve tüm kamuoyundan içtenlikle özür dileriz" denildi. 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.