O ÇAYIROVA AK PARTİNİN OTORİTESİNİ VE TRENDİNİ YÜKSELTTİ

Siyaset 26.01.2022 - 16:18, Güncelleme: 26.01.2022 - 16:50
 

O ÇAYIROVA AK PARTİNİN OTORİTESİNİ VE TRENDİNİ YÜKSELTTİ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Eylül 2020 kongresinde AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan'ın yerine aday gösterilen Servat Günay Ak Parti ilçe Teşkilatının yeni başkanı olmuştu. Servet Günay aradan geçen 16 aylık sürede hem parti içindeki kırgınlık ve küskünlükleri sorun olmaktan çıkardı hem de dönem dönem Ak Partili Çayırova Belediye başkanlarının siyasi ağırlığında olan İlçe Teşkilatının siyasi otoritesini, Ak Parti Çayırova İlçe Teşkilatında olması gereken seviyeye yükseltti.. 43 yıldan beri Çayırova’da yaşayan ve kendisine ait olan ahşap sektöründe ticari faaliyet gösteren Servet Günay, Ak Parti kurucu Belde Başkanlığı yaptıktan sonra üç dönem ilçe yönetimde görev yapmış ve 1 Kasım 2015 seçimlerinde deSKM Başkanlığı görevini üstlenmişti..   Servet Günay işte bu siyasi tecrübesi ile bir taraftan Ak Partinin Çayırova'da ağırlığını ve trendini yükseltirken diğer taraftan ise vatandaş, esnaf ve Sivil Toplum Kuruluşu ziyaretleri yaparak partisini anlatıp, üye katılımını yükseltmeye çalışıyor.. Servet Günay bugün Gümüşhane Şendere Köyü Dernek Başkanı Cemil Çalışkan ve yönetiminin özel daveti üzerine Şenderililere misafir oldu. Çok keyifli anlar geçiren Başkan Günay "Misafirperverliklerinden dolayı başkanımıza ve Şendereli kardeşlerimize teşekkür ederim." dedi..  Öte yandan siyaset kulislerinde Servet Günay için "Hem Çayırovalılara hem de Ak Partililere güven veren hoşgörülü, iyi niyetli bir insan" şeklinde yorumlar yapılıyor..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Eylül 2020 kongresinde AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan'ın yerine aday gösterilen Servat Günay Ak Parti ilçe Teşkilatının yeni başkanı olmuştu. Servet Günay aradan geçen 16 aylık sürede hem parti içindeki kırgınlık ve küskünlükleri sorun olmaktan çıkardı hem de dönem dönem Ak Partili Çayırova Belediye başkanlarının siyasi ağırlığında olan İlçe Teşkilatının siyasi otoritesini, Ak Parti Çayırova İlçe Teşkilatında olması gereken seviyeye yükseltti..

43 yıldan beri Çayırova’da yaşayan ve kendisine ait olan ahşap sektöründe ticari faaliyet gösteren Servet Günay, Ak Parti kurucu Belde Başkanlığı yaptıktan sonra üç dönem ilçe yönetimde görev yapmış ve 1 Kasım 2015 seçimlerinde deSKM Başkanlığı görevini üstlenmişti..  

Servet Günay işte bu siyasi tecrübesi ile bir taraftan Ak Partinin Çayırova'da ağırlığını ve trendini yükseltirken diğer taraftan ise vatandaş, esnaf ve Sivil Toplum Kuruluşu ziyaretleri yaparak partisini anlatıp, üye katılımını yükseltmeye çalışıyor..

Servet Günay bugün Gümüşhane Şendere Köyü Dernek Başkanı Cemil Çalışkan ve yönetiminin özel daveti üzerine Şenderililere misafir oldu. Çok keyifli anlar geçiren Başkan Günay "Misafirperverliklerinden dolayı başkanımıza ve Şendereli kardeşlerimize teşekkür ederim." dedi.. 

Öte yandan siyaset kulislerinde Servet Günay için "Hem Çayırovalılara hem de Ak Partililere güven veren hoşgörülü, iyi niyetli bir insan" şeklinde yorumlar yapılıyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.