BİR ZAMANLAR GEBZE'DE KONSEY BAŞKANI İDİ

Dünya 24.09.2020 - 07:07, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BİR ZAMANLAR GEBZE'DE KONSEY BAŞKANI İDİ

KOCAELİ HABERİ- CENGİZ YUCAK Gebze'nin dev sanayi kuruluşu Sarkuysan A.Ş'nin ortaklarından birisi olan İbrahim Güngör 2010-2014 yılları arasında Gebze Kent Konseyi başkanlığı yaptıktan sonra 2014 yılında o görevi kongrede Gültekin Şenel'e bırakmıştı..  İbrahim Güngör İstanbul'un Üsküdar ilçesine yerleşerek emeklilik günlerinin tadını çıkartırken dün kendisini Gebze Kent Konseyi başkanlığı döneminde Genel Sekreterliğini yapan Ahmet Esat Ural ile yine aynı dönemde hem Gebze İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü yapan hem de Kent Konseyinde görev alan Zihni Aydın ziyaret ederek eski günleri yad ettiler.. Zihni Aydın o keyifli anları sosyal medyada "Üsküdar sahil boyunda güzel bir sohbet oldu" mesajı ile paylaştı..

KOCAELİ HABERİ- CENGİZ YUCAK Gebze'nin dev sanayi kuruluşu Sarkuysan A.Ş'nin ortaklarından birisi olan İbrahim Güngör 2010-2014 yılları arasında Gebze Kent Konseyi başkanlığı yaptıktan sonra 2014 yılında o görevi kongrede Gültekin Şenel'e bırakmıştı.. 

İbrahim Güngör İstanbul'un Üsküdar ilçesine yerleşerek emeklilik günlerinin tadını çıkartırken dün kendisini Gebze Kent Konseyi başkanlığı döneminde Genel Sekreterliğini yapan Ahmet Esat Ural ile yine aynı dönemde hem Gebze İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü yapan hem de Kent Konseyinde görev alan Zihni Aydın ziyaret ederek eski günleri yad ettiler..

Zihni Aydın o keyifli anları sosyal medyada "Üsküdar sahil boyunda güzel bir sohbet oldu" mesajı ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.