BAŞKAN BÜYÜKGÖZ AHMET HAKAN'I İŞTE BÖYLE SEVİNDİRDİ

İlçeler 21.09.2021 - 13:13, Güncelleme: 21.09.2021 - 13:13
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ AHMET HAKAN'I İŞTE BÖYLE SEVİNDİRDİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Osman Yılmaz mahallesinden Ahmet Hakan isimli gencin kendisinden istemiş olduğu özel çekyat ve bir takım taleplerini yerine getirdi. Belediye Başkan yardımcısı Sedat Çelik bugün Ahmet Hakan'ın istediklerini kendsine teslim etti..  Ak Parti Osman Yılmaz mahallesi Teşkilat Başkanı Yaşar Demirci bu haberi sosyal medyadan "Belediye başkanımız Sayın Zinnur Büyükgöz'den Özel Çekyat ve bir takım talepleri olan Ahmet Hakan'ın isteklerini en kısa zamanda yerine getiren başta belediye başkanımız Sayın Zinnur Büyükgöz'e Sosyal işler müdürümüz Sayın Kemal Tetik'e Belediye başkan yardımcımız Sayın Sedat Çelik e Meclis Üyemiz Sayın Talip Demir 'e İlçe başkanımız Sayın Recep Kaya 'ya Ak Parti Osman Yılmaz Mahalle teşkilatı olarak teşekkür ederiz ALLAH devletimize zeval vermesin Ahmet Hakan mutlu biz mutlu." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Osman Yılmaz mahallesinden Ahmet Hakan isimli gencin kendisinden istemiş olduğu özel çekyat ve bir takım taleplerini yerine getirdi. Belediye Başkan yardımcısı Sedat Çelik bugün Ahmet Hakan'ın istediklerini kendsine teslim etti.. 

Ak Parti Osman Yılmaz mahallesi Teşkilat Başkanı Yaşar Demirci bu haberi sosyal medyadan "Belediye başkanımız Sayın Zinnur Büyükgöz'den Özel Çekyat ve bir takım talepleri olan Ahmet Hakan'ın isteklerini en kısa zamanda yerine getiren başta belediye başkanımız Sayın Zinnur Büyükgöz'e Sosyal işler müdürümüz Sayın Kemal Tetik'e Belediye başkan yardımcımız Sayın Sedat Çelik e Meclis Üyemiz Sayın Talip Demir 'e İlçe başkanımız Sayın Recep Kaya 'ya Ak Parti Osman Yılmaz Mahalle teşkilatı olarak teşekkür ederiz ALLAH devletimize zeval vermesin Ahmet Hakan mutlu biz mutlu." sözleri ile paylaştı..
Bir Sedat Çelik dahil 2 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.