Bir doktor daha hayatını kaybetti!

Yaşam 04.02.2021 - 09:28, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Bir doktor daha hayatını kaybetti!

Bir doktor daha hayatını kaybetti: Acil tıp uzmanı Mehmet Ertane Koronavirüs’e yenik düştü Adana'da acil tıp uzmanı Dr. Mehmet Ertane (38), 4 Aralık'ta yakalandığı Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.Adana Şehir ve Araştırma Hastanesi'nde görevli acil tıp uzmanı Dr. Mehmet Ertane'nin 4 Aralık günü yapılan Koronavirüs testi pozitif çıktı. 7 Aralık günü durumu kötüleşen ve entübe edilen Ertane, yoğun bakım ünitesine alındı. Genç doktor, yoğun bakım ünitesinde yaklaşık iki ay süren yaşam savaşını dün kaybetti.

Bir doktor daha hayatını kaybetti: Acil tıp uzmanı Mehmet Ertane Koronavirüs’e yenik düştü

Adana'da acil tıp uzmanı Dr. Mehmet Ertane (38), 4 Aralık'ta yakalandığı Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.Adana Şehir ve Araştırma Hastanesi'nde görevli acil tıp uzmanı Dr. Mehmet Ertane'nin 4 Aralık günü yapılan Koronavirüs testi pozitif çıktı.

7 Aralık günü durumu kötüleşen ve entübe edilen Ertane, yoğun bakım ünitesine alındı. Genç doktor, yoğun bakım ünitesinde yaklaşık iki ay süren yaşam savaşını dün kaybetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.