BİR CUMHURİYET ÇINARI DAHA GEBZE'DE VEFAT ETTİ

Yaşam 28.05.2020 - 23:16, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BİR CUMHURİYET ÇINARI DAHA GEBZE'DE VEFAT ETTİ

HP/CENGİZYUCAK Cumhuriyetin yüzakı ve köklü eğitim kuruluşu olarak bilinen ve daha sonraki yıllarda kapatılan Susuz Köy Enstütüsü mezunu öğretmenlerimizden Asım Balcı 93 yaşında Gebze'de vefat etti.. Aslen Ardahan'ın Hanak ilçesi Arıkonak Koyunden olan Asım Balcı'nın cenazesi 29.5.020 Cuma günü saat 15.00 te Gebze Mustafapaşa Camiinden kaldırılarak Gebze mezarlığında toprağa defnedilecektir. Merhum Asım Balcı'ya Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz..

HP/CENGİZYUCAK Cumhuriyetin yüzakı ve köklü eğitim kuruluşu olarak bilinen ve daha sonraki yıllarda kapatılan Susuz Köy Enstütüsü mezunu öğretmenlerimizden Asım Balcı 93 yaşında Gebze'de vefat etti..

Aslen Ardahan'ın Hanak ilçesi Arıkonak Koyunden olan Asım Balcı'nın cenazesi 29.5.020 Cuma günü saat 15.00 te Gebze Mustafapaşa Camiinden kaldırılarak Gebze mezarlığında toprağa defnedilecektir.

Merhum Asım Balcı'ya Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.