Başkan Şayir, her daim vatandaşın yanında

İlçeler 11.08.2021 - 11:08, Güncelleme: 11.08.2021 - 11:08
 

Başkan Şayir, her daim vatandaşın yanında

BELEDİYE HABERİ
Hafta içi çalışmalarını yoğun bir şekilde geçiren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, hafta sonları da hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor.   Göreve geldiği ilk günden bu yana ilçenin dört bir yanında hem hizmetleri takip eden, hemde vatandaşlarla bir araya gelen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, hafta sonları da yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor. “Yükselen Şehir Dilovası için” çalıştığını ifade eden Başkan Şayir zamanının çoğunu Dilovası’lara ayırıyor.   Şayir; hafta içi yoğun belediye hizmetlerinin ardından hafta sonları da STK’lar, esnaf ve vatandaşlarla buluşarak hem çalışmalar hakkında bilgiler vererek, sorun ve talepleri dinliyor.  Başkan Şayir; ayrıca düzenlenen cemiyetler ve taziye ziyaretlerini de unutmayarak her daim vatandaşların yanında oluyor.  VATANDAŞLARIN İYİ VE KÖTÜ GÜNÜNDE YANINDA OLMAYA ÇALIŞIYOR  “İnsan odaklı belediyecilik” anlayışıyla göreve geldiği ilk günden itibaren Dilovası halkı ile birebir diyalog kurmaya özen gösteren Başkan Şayir, hafta içi ve hafta sonu durmaksızın Dilovalıların iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaya büyük gayret gösteriyor. Başkan Şayir, her hafta gerçekleşen ortalama 50 düğüne katılarak genç çiftlerin mutlu günlerine şahitlik ediyor.   İlçede vefat eden vatandaşların ailelerini de ziyaret eden Başkan Şayir, vatandaşların kötü günlerinde de onları yalnız bırakmamaya özen gösteriyor.  MİLLETE HİZMET YOLUNDA DURMAK YOK  “Millete hizmet yolunda durmak yok” diyen Şayir, “kentimizi daha güzel yarınlara taşımak için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Daha önce 2021, projelerimizin hayata geçirileceği önemli bir yıl olacak demiştik. Şükür ki; bu yolda emin adımlarla yürüyoruz.   Göreve geldiğimiz günden bu yana halkımızla birlikte ortak akılla istişare ile kentimize hizmet etmeye de özen gösterdik. Halkımızın her anında yanlarında olmaya, onları yalnız bırakmamaya da çalışıyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın inşallah. Bizler birlik beraberlik içerisinde hep birlikte ilçemizi daha güzel yarınlara taşıyacağız” dedi. 
BELEDİYE HABERİ

Hafta içi çalışmalarını yoğun bir şekilde geçiren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, hafta sonları da hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. 

 Göreve geldiği ilk günden bu yana ilçenin dört bir yanında hem hizmetleri takip eden, hemde vatandaşlarla bir araya gelen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, hafta sonları da yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor. “Yükselen Şehir Dilovası için” çalıştığını ifade eden Başkan Şayir zamanının çoğunu Dilovası’lara ayırıyor.  

Şayir; hafta içi yoğun belediye hizmetlerinin ardından hafta sonları da STK’lar, esnaf ve vatandaşlarla buluşarak hem çalışmalar hakkında bilgiler vererek, sorun ve talepleri dinliyor.  Başkan Şayir; ayrıca düzenlenen cemiyetler ve taziye ziyaretlerini de unutmayarak her daim vatandaşların yanında oluyor. 

VATANDAŞLARIN İYİ VE KÖTÜ GÜNÜNDE YANINDA OLMAYA ÇALIŞIYOR 

“İnsan odaklı belediyecilik” anlayışıyla göreve geldiği ilk günden itibaren Dilovası halkı ile birebir diyalog kurmaya özen gösteren Başkan Şayir, hafta içi ve hafta sonu durmaksızın Dilovalıların iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaya büyük gayret gösteriyor. Başkan Şayir, her hafta gerçekleşen ortalama 50 düğüne katılarak genç çiftlerin mutlu günlerine şahitlik ediyor.  

İlçede vefat eden vatandaşların ailelerini de ziyaret eden Başkan Şayir, vatandaşların kötü günlerinde de onları yalnız bırakmamaya özen gösteriyor. 

MİLLETE HİZMET YOLUNDA DURMAK YOK 

“Millete hizmet yolunda durmak yok” diyen Şayir, “kentimizi daha güzel yarınlara taşımak için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Daha önce 2021, projelerimizin hayata geçirileceği önemli bir yıl olacak demiştik. Şükür ki; bu yolda emin adımlarla yürüyoruz.  

Göreve geldiğimiz günden bu yana halkımızla birlikte ortak akılla istişare ile kentimize hizmet etmeye de özen gösterdik. Halkımızın her anında yanlarında olmaya, onları yalnız bırakmamaya da çalışıyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın inşallah. Bizler birlik beraberlik içerisinde hep birlikte ilçemizi daha güzel yarınlara taşıyacağız” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.