Zeliha teyze: Ekmek teknemi çaldılar bana yardım edin

Yaşam 19.01.2022 - 23:27, Güncelleme: 19.01.2022 - 23:27
 

Zeliha teyze: Ekmek teknemi çaldılar bana yardım edin

kocaelihaberi
Atık toplayarak geçinen Zeliha teyze: Ekmek teknemi çaldılar bana yardım edin Eskişehir’de belediye izniyle atık toplayarak geçimini sağlayan 53 yaşındaki Zeliha Akbulut’un atıkları yüklediği motosiklet çalındı. Radyo Sputnik’te Atilla Güner’le Akşam Postası’na yaşadıklarını anlatan Akbulut “Evim buz gibi, eşim hasta, uyuyamıyorum” dedi. İşte Zeliha Akbulut’un anlattıkları: “Belediyenin kurmuş olduğu kooperatif var ve ben de ona üye oldum. Sokaktan topladığım plastik parçaları sayesinde para kazanıyorum. Evimi geçindirmek için çalıştığım temizlik işinde patronumun da yardımıyla motosiklet almıştım. Bazen sokaktan bazen çöpten geri dönüşüm üzerine ne bulursam o motorumla topluyordum. Motorum 1 hafta önce çalındı. Motosikletim çalındığından beri uyuyamadım ve stresten vücudumda yaralar çıkmaya başladı. Sağlığım bozuldu. Karakola gittim, çalanları bulabiliriz ama motosiklet zor dediler..  Biraz merhametiniz varsa... Kamera görüntülerine bakarak emniyet arıyor ama henüz bir ilerleme yok diyebilirim. Motorumun bulunacağını zannetmiyorum keşke bulunsa da evimi geçindirebilsem. Motorumu çalanların vicdanlarında eğer bir merhamet varsa geri getirirler. Beni çok zor durumda bıraktılar. İki kişilik bir aileyiz. Eşim hasta çalışamıyor. Yılbaşından önce sosyal yardımlaşmadan kömür almak istedik ama ben sigortalı çalışıyorum diye kömür vermediler. Şu an evim buz gibi. Bu kış günlerinde çok zor durumda kaldım. Akşam evde insanlar otururken ben geç saatlere kadar plastik topluyorum ama belediyeye götürüp teslim edebileceğim ne bir aracım var ne de motosikletim.” fotoğraf:eskisehir.net
kocaelihaberi

Atık toplayarak geçinen Zeliha teyze: Ekmek teknemi çaldılar bana yardım edin

Eskişehir’de belediye izniyle atık toplayarak geçimini sağlayan 53 yaşındaki Zeliha Akbulut’un atıkları yüklediği motosiklet çalındı. Radyo Sputnik’te Atilla Güner’le Akşam Postası’na yaşadıklarını anlatan Akbulut “Evim buz gibi, eşim hasta, uyuyamıyorum” dedi.

İşte Zeliha Akbulut’un anlattıkları:

“Belediyenin kurmuş olduğu kooperatif var ve ben de ona üye oldum. Sokaktan topladığım plastik parçaları sayesinde para kazanıyorum. Evimi geçindirmek için çalıştığım temizlik işinde patronumun da yardımıyla motosiklet almıştım. Bazen sokaktan bazen çöpten geri dönüşüm üzerine ne bulursam o motorumla topluyordum. Motorum 1 hafta önce çalındı. Motosikletim çalındığından beri uyuyamadım ve stresten vücudumda yaralar çıkmaya başladı. Sağlığım bozuldu. Karakola gittim, çalanları bulabiliriz ama motosiklet zor dediler.. 

Biraz merhametiniz varsa...

Kamera görüntülerine bakarak emniyet arıyor ama henüz bir ilerleme yok diyebilirim. Motorumun bulunacağını zannetmiyorum keşke bulunsa da evimi geçindirebilsem. Motorumu çalanların vicdanlarında eğer bir merhamet varsa geri getirirler. Beni çok zor durumda bıraktılar. İki kişilik bir aileyiz. Eşim hasta çalışamıyor. Yılbaşından önce sosyal yardımlaşmadan kömür almak istedik ama ben sigortalı çalışıyorum diye kömür vermediler. Şu an evim buz gibi. Bu kış günlerinde çok zor durumda kaldım. Akşam evde insanlar otururken ben geç saatlere kadar plastik topluyorum ama belediyeye götürüp teslim edebileceğim ne bir aracım var ne de motosikletim.”
fotoğraf:eskisehir.net

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.