ALO SAVCICILAR BU KEZ FENA FAKA BASTI

Dünya 11.08.2021 - 17:15, Güncelleme: 11.08.2021 - 17:15
 

ALO SAVCICILAR BU KEZ FENA FAKA BASTI

KOCAELİ HABERİ
İşte Kocaeli Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklama; Emniyet Müdürlüğümüzce 09/08/2021 günü ilimiz İzmit ilçesinde kendilerini “Polis/Savcı” olarak tanıtıp müşteki A.D. (1945 doğ.) isimli şahsı arayıp dolandırmaya çalışan şahısların olduğu bilgisinin alınması üzerine; Müştekinin ikametine geçilerek ikamete gelen ‘eldenci’ olarak nitelendirilen Ö.K. (2003 doğ.)  isimli şahıs suçüstü olarak yakalanmıştır. Şüpheli şahıs, Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra sevk edildiği Adli Makamlarca tutuklanmıştır. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, ilimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
KOCAELİ HABERİ

İşte Kocaeli Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklama;

Emniyet Müdürlüğümüzce 09/08/2021 günü ilimiz İzmit ilçesinde kendilerini “Polis/Savcı” olarak tanıtıp müşteki A.D. (1945 doğ.) isimli şahsı arayıp dolandırmaya çalışan şahısların olduğu bilgisinin alınması üzerine;

Müştekinin ikametine geçilerek ikamete gelen ‘eldenci’ olarak nitelendirilen Ö.K. (2003 doğ.)  isimli şahıs suçüstü olarak yakalanmıştır. Şüpheli şahıs, Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra sevk edildiği Adli Makamlarca tutuklanmıştır.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, ilimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.