Berat Albayrak'ın istifa iddiasına Bakan yardımcısından ilk yorum

08.11.2020 - 20:42, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Berat Albayrak'ın istifa iddiasına Bakan yardımcısından ilk yorum

Ulaştırma Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifa ettiği iddiasıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Berat Albayrak'ın istifa ettiği iddiasının ardından Ulaştırma Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan twitter hesabından şu paylaşımı yaptı: "Berat Albayrak yerli, milli olarak enerjide yaptıklarını ancak anlayanlar ekonomide de Ülkemizin 2023 hedeflerime ulaşması için sayısız hizmeti hayata geçirdiğini göremezler. İstifanın kabul edilmeyeceğini ümit ediyorum. Ülkemizin, Milletimizin ve Ümmetimizin size ihtiyacı var."  

Ulaştırma Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifa ettiği iddiasıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Berat Albayrak'ın istifa ettiği iddiasının ardından Ulaştırma Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Berat Albayrak yerli, milli olarak enerjide yaptıklarını ancak anlayanlar ekonomide de Ülkemizin 2023 hedeflerime ulaşması için sayısız hizmeti hayata geçirdiğini göremezler. İstifanın kabul edilmeyeceğini ümit ediyorum. Ülkemizin, Milletimizin ve Ümmetimizin size ihtiyacı var."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.