İYİ PARTİ KÖY ZİYARETLERİNE AĞIRLIK VERDİ

İlçeler 10.01.2022 - 11:49, Güncelleme: 10.01.2022 - 11:49
 

İYİ PARTİ KÖY ZİYARETLERİNE AĞIRLIK VERDİ

KOCAELİ HABERİ
Yİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı esnaf ve STK ziyaretleri dışında köy programlarına çok önem veriyor.  Teşkilat üyeleri haftasonunda Ortaburun, Hasancıklar, Süleymaniye ve Sapakpınar köyleriyle ziyaretlerine devam ettiler. İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İlçe Sekreteri Cemil Uslu, İlçe Başkan Yardımcıları Abdurrahman Akgül, Ali Osman Aydın, Erol Derin ve Körfez Mahalle Temsilcisi Nedret Yılmaz'ın katıldığı köy ziyaretlerinde Hasancıklar Mahalle Muhtarı Hayati Yazıcı ve Süleymaniye Muhtarı Mustafa Balkan'ı da ziyaret ederek köydeki sorunlar ile ilgili bilgi aldılar. Ziyaretin son durağında Sapakpınar Mahalle Temsilcisi Hayrettin Okumuş ile birlikte köy halkı ile bir araya gelen İlçe Teşkilatı ziyareti tamamladılar. Ziyaretlerin ardından İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz yaptığı açıklamada "Köy ve Mahalle ziyaretlerimize devam ediyoruz. Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener'in izinden giderek biz de İzmit'li vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Köylerimizde çözülmeyi bekleyen problemler var. İlgili notları aldık. Gerekli yerlere talep ve şikayetleri ileterek takipçisi olacağız. Bizi çok samimi bir şekilde karşılayan Muhtarlarımıza, Mahalle Başkanlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Ziyaretlerimiz esnasında aramıza katılan arkadaşlarımıza da İYİ'ler arasına hoşgeldiniz diyorum. İyi ki varsınız" dedi.  
KOCAELİ HABERİ


Yİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı esnaf ve STK ziyaretleri dışında köy programlarına çok önem veriyor. 
Teşkilat üyeleri haftasonunda Ortaburun, Hasancıklar, Süleymaniye ve Sapakpınar köyleriyle ziyaretlerine devam ettiler.
İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İlçe Sekreteri Cemil Uslu, İlçe Başkan Yardımcıları Abdurrahman Akgül, Ali Osman Aydın, Erol Derin ve Körfez Mahalle Temsilcisi Nedret Yılmaz'ın katıldığı köy ziyaretlerinde Hasancıklar Mahalle Muhtarı Hayati Yazıcı ve Süleymaniye Muhtarı Mustafa Balkan'ı da ziyaret ederek köydeki sorunlar ile ilgili bilgi aldılar.
Ziyaretin son durağında Sapakpınar Mahalle Temsilcisi Hayrettin Okumuş ile birlikte köy halkı ile bir araya gelen İlçe Teşkilatı ziyareti tamamladılar.
Ziyaretlerin ardından İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz yaptığı açıklamada
"Köy ve Mahalle ziyaretlerimize devam ediyoruz. Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener'in izinden giderek biz de İzmit'li vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Köylerimizde çözülmeyi bekleyen problemler var. İlgili notları aldık. Gerekli yerlere talep ve şikayetleri ileterek takipçisi olacağız. Bizi çok samimi bir şekilde karşılayan Muhtarlarımıza, Mahalle Başkanlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Ziyaretlerimiz esnasında aramıza katılan arkadaşlarımıza da İYİ'ler arasına hoşgeldiniz diyorum. İyi ki varsınız" dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.