BELEDİYE MECLİS ÜYESİ HASTANEYE KALDIRILDI

13.12.2020 - 04:39, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BELEDİYE MECLİS ÜYESİ HASTANEYE KALDIRILDI

KOCAELİ HABERİ İzmit Belediyesi CHP Meclis üyesi ve SARBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Sarıca'nın 6 gün önce yaptırdığı koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklanmıştı. Çetin Sarbaş'ın sağlık durumunun ciddileşmesi üzerine dün akşam hastaneye kaldırıldı..  İzmit Belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet gece yarısı yaptığı "Covid-19 sebebiyle hastaneye kaldırılan İzmit Belediye Meclis Üyemiz ve SARBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Sarıca'ya acil şifalar diliyor, en kısa zamanda sağlığına ve ailesine kavuşmasını diliyorum." şeklindeki paylaşım ile şifa dileklerini dile getirdi..  

KOCAELİ HABERİ İzmit Belediyesi CHP Meclis üyesi ve SARBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Sarıca'nın 6 gün önce yaptırdığı koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklanmıştı. Çetin Sarbaş'ın sağlık durumunun ciddileşmesi üzerine dün akşam hastaneye kaldırıldı.. 

İzmit Belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet gece yarısı yaptığı "Covid-19 sebebiyle hastaneye kaldırılan İzmit Belediye Meclis Üyemiz ve SARBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Sarıca'ya acil şifalar diliyor, en kısa zamanda sağlığına ve ailesine kavuşmasını diliyorum." şeklindeki paylaşım ile şifa dileklerini dile getirdi..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.