DARICA'DA KAR MESAİSİ DEVAM EDİYOR

İlçeler 22.01.2022 - 14:58, Güncelleme: 22.01.2022 - 14:58
 

DARICA'DA KAR MESAİSİ DEVAM EDİYOR

KOCAELİ HABERİ
Darıca'da kar yağışı sebebiyle ilçe sınırları içerisinde bulunan ulaşım ağında aksama yaşanmaması adına karla mücadele çalışmaları devam ederken, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık çalışmaları yerinde inceledi. Kar yağışının başlamasıyla şehrin dört bir yanında solüsyon, tuzlama ve yol açma çalışmalarını yürüten Darıca Belediyesi'ne bağlı karla mücadele ekipleri, kar yağışının etkisini göstermesi ile birlikte vatandaşların herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması için yoğun bir programla çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Olumsuz hava şartlarına karşı hazırlıklı olan Darıca Belediyesi ekipleri, kar yağışı dolayısıyla karla mücadele çalışmalarına 14 mahallede kesintisiz devam ediyor. İlçede kar yağışı dolayısıyla yaşanabilecek olumsuzlukların giderilmesi amacıyla kriz masası oluşturuldu. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık başkanlığında toplanan kriz masası, karla mücadele çalışmalarının sahadaki koordinasyonunu sağladı. Başkan Muzaffer Bıyık, ilçede devam eden çalışmaları da gezerek çalışma yapan ekipleri ziyaret etti. Fen İşleri ekipleriyle birlikte sahada etkin bir mücadele gösterdiklerini aktaran Başkan Muzaffer Bıyık, vatandaşların olumsuz hava şartlarından etkilenmemesi adına kar yağışı boyunca çalışmaların aralıksız olarak sürdürüleceğini ifade etti. Vatandaşları da uyaran ve dikkatli olmaları çağrısında bulunan Bıyık, gelen ihbar ve çağrıları da değerlendirdiklerini ifade etti.
KOCAELİ HABERİ

Darıca'da kar yağışı sebebiyle ilçe sınırları içerisinde bulunan ulaşım ağında aksama yaşanmaması adına karla mücadele çalışmaları devam ederken, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık çalışmaları yerinde inceledi.

Kar yağışının başlamasıyla şehrin dört bir yanında solüsyon, tuzlama ve yol açma çalışmalarını yürüten Darıca Belediyesi'ne bağlı karla mücadele ekipleri, kar yağışının etkisini göstermesi ile birlikte vatandaşların herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması için yoğun bir programla çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Olumsuz hava şartlarına karşı hazırlıklı olan Darıca Belediyesi ekipleri, kar yağışı dolayısıyla karla mücadele çalışmalarına 14 mahallede kesintisiz devam ediyor. İlçede kar yağışı dolayısıyla yaşanabilecek olumsuzlukların giderilmesi amacıyla kriz masası oluşturuldu. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık başkanlığında toplanan kriz masası, karla mücadele çalışmalarının sahadaki koordinasyonunu sağladı. Başkan Muzaffer Bıyık, ilçede devam eden çalışmaları da gezerek çalışma yapan ekipleri ziyaret etti. Fen İşleri ekipleriyle birlikte sahada etkin bir mücadele gösterdiklerini aktaran Başkan Muzaffer Bıyık, vatandaşların olumsuz hava şartlarından etkilenmemesi adına kar yağışı boyunca çalışmaların aralıksız olarak sürdürüleceğini ifade etti. Vatandaşları da uyaran ve dikkatli olmaları çağrısında bulunan Bıyık, gelen ihbar ve çağrıları da değerlendirdiklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.