BATMAN VALİSİ GEBZE’DE

23.06.2019 - 02:51, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BATMAN VALİSİ GEBZE’DE

Dilovası Kaymakamı iken geçtiğimiz yıl Batman'a vali olarak atanan Hulis Şahin dün bir dizi ziyaretler için Gebze'ye geldi.. Aslen Trabzon doğumlu olan Hulisi Şahin Gebze'de faaliyet gösteren Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar derneğini de ziyaret etti..  Vali Şahin'i Dernek yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ağırlayan Dernek Başkanı Gökhan Altıntaş sosyal medyadan yaptığı paylaşımda  "Batman Valimiz hemşehrimiz, gururumuz sevgili Hulusi Şahin derneğimizi ziyaret etti.Şükranlarımızı sunarız." dedi..

Dilovası Kaymakamı iken geçtiğimiz yıl Batman'a vali olarak atanan Hulis Şahin dün bir dizi ziyaretler için Gebze'ye geldi..
Aslen Trabzon doğumlu olan Hulisi Şahin Gebze'de faaliyet gösteren Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar derneğini de ziyaret etti..
 Vali Şahin'i Dernek yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ağırlayan Dernek Başkanı Gökhan Altıntaş sosyal medyadan yaptığı paylaşımda  "Batman Valimiz hemşehrimiz, gururumuz sevgili Hulusi Şahin derneğimizi ziyaret etti.Şükranlarımızı sunarız." dedi..Görüntünün olası içeriği: 12 kişi, Kadem Dinç ve Gökhan Altıntaş dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.