BAŞKANLAR GEBZE'DE Kİ ÇALIŞMAYI BİRLİKTE İNCELEDİLER

Dünya 22.10.2020 - 22:10, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKANLAR GEBZE'DE Kİ ÇALIŞMAYI BİRLİKTE İNCELEDİLER

KOCAELİ HABERİ Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze'nin su alt yapısının yenilenme çalışmalarını birlikte incelediler.. Yaşar Çakmak incelem sonrası yaptığı açıklamada "Gebze ilçemize 20 milyon TL’lik bir yatırım ile 4.5 kilometrelik yeni bir altyapı hattı kuruluyor. Su kesintilerinin önüne geçmeyi hedeflediğimiz çalışmalarda birinci ve ikinci etap çalışmaları tamamlandı. Üçüncü etap çalışmaları hızla devam ediyor. Kısa sürede bu çalışmaları tamamlayıp Gebze’de altyapı sorununu büyük ölçüde ortadan kaldırmayı hedefliyoruz." dedi..

KOCAELİ HABERİ Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze'nin su alt yapısının yenilenme çalışmalarını birlikte incelediler..

Yaşar Çakmak incelem sonrası yaptığı açıklamada "Gebze ilçemize 20 milyon TL’lik bir yatırım ile 4.5 kilometrelik yeni bir altyapı hattı kuruluyor. Su kesintilerinin önüne geçmeyi hedeflediğimiz çalışmalarda birinci ve ikinci etap çalışmaları tamamlandı. Üçüncü etap çalışmaları hızla devam ediyor. Kısa sürede bu çalışmaları tamamlayıp Gebze’de altyapı sorununu büyük ölçüde ortadan kaldırmayı hedefliyoruz." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.