BAŞKANLAR ÇALIŞAN GAZETECİLERİ UNUTMADILAR

08.01.2021 - 21:50, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKANLAR ÇALIŞAN GAZETECİLERİ UNUTMADILAR

KOCAELİ HABERİ Gebze Belediyelere Birliği, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bu akşam Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi salonunda düzenlenen programda çalışan gazetecilere günün anısına hediye takdiminde bulundu.. Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Belediyelerinin ortaklığıyla kurulmuş olan Gebze Belediyeler Birliğinin bu akşamki etkinliğine Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve KBB Başkan vekili Yaşara Çakmak,  Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, MHP İlçe Başkanı Serkan Kural  katılırken Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise koronavirüs karantinası altında olduğu için katılamadı..

KOCAELİ HABERİ Gebze Belediyelere Birliği, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bu akşam Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi salonunda düzenlenen programda çalışan gazetecilere günün anısına hediye takdiminde bulundu..

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Belediyelerinin ortaklığıyla kurulmuş olan Gebze Belediyeler Birliğinin bu akşamki etkinliğine Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve KBB Başkan vekili Yaşara Çakmak,  Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, MHP İlçe Başkanı Serkan Kural  katılırken Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise koronavirüs karantinası altında olduğu için katılamadı..
Resim
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.