BAŞKANLIK İÇİN AK PARTİ KOCAELİ'DE SICAK GELİŞME

02.07.2020 - 14:12, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKANLIK İÇİN AK PARTİ KOCAELİ'DE SICAK GELİŞME

KH/CENGİZYUCAK AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanlığı için 7 isim Ankara Genel Merkeze mülakata çağrıldı.. Uzun dönemden beri Ak Parti Kocaeli  il gençilk kolları başkanı olarak görev yapan Emre Kahraman'ın yaş haddinden dolayı başkanlığı bırakmasıyla yeni başkanın belirlenmesi için Ak Parti Kocaeli İl Teşkilat tarafından belirlenen 7 isim Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanlığı tarafından Ankara'ya mülakat çağrıldı.  Bugün çağrı üzerine mülakata giden Mehmet Ceran ( il başkan yardımcısı), Ozan Denli (başkan yardımcısı) , Halim Mete (il yöneticisi) , Mücahit Çimen ( eski il yöneticisi) Doğan Orak ( Körfez ilçe gençlik kolları başkanı)  ve Semih Gülcan ( Derince ilçe gençlik kolları başkanı ) Semih Koç (İzmit eski ilçe başkanı) ile yapılacak görüşmelerin ardından birinin yeni Ak Parti Kocaeli il Gençlik kolları Başkanı başkan olarak atanması bekleniyor..

KH/CENGİZYUCAK AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanlığı için 7 isim Ankara Genel Merkeze mülakata çağrıldı..

Uzun dönemden beri Ak Parti Kocaeli  il gençilk kolları başkanı olarak görev yapan Emre Kahraman'ın yaş haddinden dolayı başkanlığı bırakmasıyla yeni başkanın belirlenmesi için Ak Parti Kocaeli İl Teşkilat tarafından belirlenen 7 isim Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanlığı tarafından Ankara'ya mülakat çağrıldı. 

Bugün çağrı üzerine mülakata giden Mehmet Ceran ( il başkan yardımcısı), Ozan Denli (başkan yardımcısı) , Halim Mete (il yöneticisi) , Mücahit Çimen ( eski il yöneticisi) Doğan Orak ( Körfez ilçe gençlik kolları başkanı)  ve Semih Gülcan ( Derince ilçe gençlik kolları başkanı ) Semih Koç (İzmit eski ilçe başkanı) ile yapılacak görüşmelerin ardından birinin yeni Ak Parti Kocaeli il Gençlik kolları Başkanı başkan olarak atanması bekleniyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.