MUHALEFET PARTİLERİ SEÇİM İÇİN BİR ARAYA GELECEK

Siyaset 19.01.2022 - 07:33, Güncelleme: 19.01.2022 - 07:33
 

MUHALEFET PARTİLERİ SEÇİM İÇİN BİR ARAYA GELECEK

Kocaelihaberi
2023 Genel seçimleri öncesinde 6 muhalefet partisi, 'seçim güvenliği' konusu görüşmek ve ortak öneriler sunmak için tekrar bir araya gelecekler.. ‘Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’ önerisi üzerinde çalışan CHP, İYİ Parti, SP, DP, Gelecek Partisi, DEVA Partisi temsilcileri, TBMM’de bir kez daha toplandı. Toplantıda, daha önce üzerinde uzlaşmaya varılan metnin redaksiyonun yapıldığı öğrenildi. 6 muhalefet partisinin hukuk kurmaylarının, seçim güvenliğini konuşmak için tekrar bir araya gelmesi bekleniyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, İYİ Parti Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Bahadır Erdem, Saadet Partisi Seçim İşleri Başkanı Bülent Kaya, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Şahinalp, Gelecek Partisi Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Ayhan Sefer Üstün ile DEVA Partisi Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Mustafa Yeneroğlu'ndan oluşan ‘güçlendirilmiş parlamenter sistem komisyonu’, bugün TBMM’de tekrar bir araya geldi.
Kocaelihaberi

2023 Genel seçimleri öncesinde 6 muhalefet partisi, 'seçim güvenliği' konusu görüşmek ve ortak öneriler sunmak için tekrar bir araya gelecekler..

‘Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’ önerisi üzerinde çalışan CHP, İYİ Parti, SP, DP, Gelecek Partisi, DEVA Partisi temsilcileri, TBMM’de bir kez daha toplandı. Toplantıda, daha önce üzerinde uzlaşmaya varılan metnin redaksiyonun yapıldığı öğrenildi. 6 muhalefet partisinin hukuk kurmaylarının, seçim güvenliğini konuşmak için tekrar bir araya gelmesi bekleniyor.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, İYİ Parti Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Bahadır Erdem, Saadet Partisi Seçim İşleri Başkanı Bülent Kaya, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Şahinalp, Gelecek Partisi Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Ayhan Sefer Üstün ile DEVA Partisi Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Mustafa Yeneroğlu'ndan oluşan ‘güçlendirilmiş parlamenter sistem komisyonu’, bugün TBMM’de tekrar bir araya geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.